Mi a véleményetek a HUAWEI MediaPad T1 10 Pro tabletről?
Figyelt kérdés
Leginkább azoktól kérdezem, akik elég jól ismerik, vagy tulajdonosai a tabletnek, ugyanis egy ilyet szeretnék vásárolni!
2016. jún. 11. 16:05
1/10 A kérdező kommentje:
Annyi kérdésem van még, ha Magyarországon lehet kapni, mennyibe kerül?
Van félretéve 150k.
2016. jún. 11. 16:07
2/10 anonim válasza:
Tudtommal nem kapható. Úgy hogy szerencséd van. Vettem anyámnak, de csak szívás van vele. Gyakorlatilag folyamatosan töltőn van, az alkalmazások állandóan lefagynak, pedig ő aztán nem rakott rá ezer dolgot. Skype, Facebook, Messenger egy Sodoku. Soha nem láttam még HUAWEI-t ami jó volt. Hangzatos belső, de szarnak működni. Soha a büdös életbe többet HUAWEI!!!
3/10 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősömnek 7 hónapja van egy Huawei MediaPad T1 8.0 Pro Tabletje, és ő érdekes módon nem panaszkodik rá, azt mondja, hogy pedig rengeteg alkalmazás van rá telepítve, az akksija is 3 napig bírja, pedig még a WiFi is aktív.
2016. jún. 11. 20:44
4/10 anonim válasza:
Épp ez a gond. Nem biztos hogy ki fogod a müködőt.
5/10 anonim válasza:
nekem Huawei van egy P8 és egy MediaPad T1 tökéletesen működik. Akinek szar vagy lassú és lefagy, biztos lassú SD kártyát tettek ble. a Huawei az a class10 es sd kártyával tud gyors lenni. Én nekem egyikkel sincs baj, tökéletesen működik, ez az én véleményem, és nem érdekel asok hülye véleménye hogy szar, mertrt nekem nem szar, kinek mi jön be, egy Samsungnál tuti jobb. ÉS NEM KELL ITT FIKÁZNI, MEG HOGY ANYÁD, MEG HOGY EZ NEM ÍGY VAN, MERT LESZAROM!!!!!!!
6/10 anonim válasza:
# 5
Beteg vagy? Személyes sértésnek veszed más véleményét? Sürgősen keress fel valami agyturkászt!
Te, figyelj. Ha valaki nem tesz bele semmilyen kártyát, akkor az lassú lesz? Azt írod hogy a 10-es kártyától lesz gyors? Húha, akkor sürgősen veszünk bele! :)
7/10 anonim válasza:
#6 félreérted, ha tett bele sd kártyát, a Tabletbe, de nem class 10 es minőségűt, hanem mondjuk class 4 eset, akkor igen is akadni fog az egész tablet, ha nincs benne, sd kártya akkor természetesen rendesen akadásmentesen fut, Ha hülye vagy és nem érted amit írok, akkor ne írj
8/10 anonim válasza:
Nem értettelek félre, pontosan ezt írtad. :) Ha neked ez jelenti a minőséget, gyorsaságot, az a te problémád. Használd örömmel. De lehessen már saját véleményem. Mondom hogy beteg vagy!
9/10 anonim válasza:
Te meg hülye vagy, hogy a másikat lebetegíted XDDDD DE jjót szakadok XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!