Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire igaz, hogy a telefon...

Kpe kérdése:

Mennyire igaz, hogy a telefon akksiját nem szabad teljesen feltölteni, mert idővel romlik a teljesítménye?

Figyelt kérdés
Én mindig teljesen feltöltöttem a telómat,meg a régebbit is. Néhány helyen olvastam ezt,hogy árt az akksinak. Van most egy galaxy j5,azt 20-ról töltöm fel mindig.A régebbi egy lumia 710,azt eladtam,de még jó az akksija. Kíváncsi lennék,mennyire igaz ez.Hogyan töltitek a mobilotokat?

2016. jún. 11. 07:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A 9-es válaszoló nagyon rosszul tudja!!!

Nem csak, hogy szabad, de kifejezetten hasznos, ha 100%-os töltöttségi szint elérése után is töltőn hagyod! Ugyanis ilyenkor úm. pihen az akkumulátor, nem táplál és nem is töltődik, azaz kb. 0A áram folyik.

Ha pedig van lehetőséged töltőre rakni (hazaértél és már nem használod), akkor nyugodtan dugd töltőre, nem ajánlott megvárni a 0%-is szintet! (A régebben használt akkumulátor technológiánál volt szükséges megvárni a 0%-ot.)

2016. jún. 11. 11:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne halgas az utolsóra nem tudja mit beszél az akkut nem szabad lemeritrni se feltotlenni teljesen azmeg plane hűlyeség hogy pihen az akku mer amint merul egy kicsit a töltő rátőlt és ujra tele lesz amit az akku nem bir.
2016. jún. 15. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!