Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol tudom megtalalni a wi-fi...

Hol tudom megtalalni a wi-fi kodot?

Figyelt kérdés
A lenyeg az h a testverem tett kodot a wifire meg regebben s szegeny mar o maga sem tudja h mi a kod. Pedig most kene neki mert uj telefonja van igy nem tudja racsatlakoztatni az itthoni netre. Az en telefonom az anyam tabletje tesom laptopja s meg az en asztali gepem is ra van xsaktlakoztatva eŕre a halozatra!! Valahol csak meg lehet talalni gondolom.. de hol?? Segitsetek legyszi
2016. jún. 9. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
192.168.1.1 admin, admin a név meg a jleszó. majd ott kell keresgélni a titkosítást, megnézni szerintem nem lehet, max megváltoztatni. :)
2016. jún. 9. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Reset és adj meg egy új kódot. Olyankor vissza áll az eredeti, a routeren lévő kódra, amit alul vagy hátul megtalálsz.
2016. jún. 9. 21:09
 3/5 |Orfeusz| ***** válasza:

Egy csatlakozott gépen a böngészőbe írd be, hogy 192.168.0.1 vagy 192.168.1.1 - a router (a "wifi doboz") alján rajta van ezek közül valamelyik.

Kér felh. nevet és jelszót, az is rajta van a router alján, alapértelmezetten admin, admin.

Ha beléptél, a Wireless menüpontban Wireless Securití vagy ilyesmi, ott állítsd át a védelmet "WPA/WPA2-PSK (Personal)"-ra. Az SSID a hálózat neve, a Password a jelszó értelem szerint. Állíts be egy megjegyezhető jelszót.

A System -> Password vagy ilyesmi menüben állíts be egy jelszót. A felhasználó maradhat admin, de a jelszó legyen más.

Ne hagyd jelszómentesen a hálózatot, mert veszélyes. Simán el tudnak lopni tőled banki jelszavakat, ha csak közel jönnek a házadhoz.

2016. jún. 9. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:
#1 Ha be tud lépni az admin felületre, akkor meg tudja nézni. Az IP meg tipusonkén eltérő lehet. Nekem az ASUS 192.168.0.1 az alap belépő meg admin/admin.
2016. jún. 9. 21:12
 5/5 Alex Fly ***** válasza:
Androidos eszközöknél a wpa_supplicant.conf nevű fájl tartalmazza az általa ismert hálózatok adatait, beleértve a jelszót is. Ott meg tudod nézni egy olyan eszközön, amely képes csatlakozni az adott hálózathoz. A fájlt a /data/misc/wifi könyvtárban találod. Természetesen ahhoz, hogy lásd, rootolt készülékre van szükség...
2016. jún. 9. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!