Segítség! Lassú a mobilom!? (Sony Xperia Z3, Android)
Tavaly vettem egy Sony Xperia Z3 at.
Eleinte se volt túl gyors, de drága volt, ennyi pénzért legyen már jó!
Mostmár ez a duplakoppintásos megnyitás nem működik, nem tudok programokat letelepiteni play áruházból, minden lassú.
Torkom az előzményeket még energiatakarékos mód?-ra kapcsoltam.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Nem akarom visszaállítani gyári beállítások és mert rengeteg minden van rajta ami elveszne. Még ha belépés facebookos lassú, nehezen nyit még bármit, filmet se semmit se lehet nézni rajta, a telefonon új korában ratelepitodott egy csomó névjegyzék azokat toroljem? Szeretnék rajta játszani, emailezni stb..
Légyszí segítsetek, odáig fajult, hogy semmire se jó már, nete van, T mobile, de az is olyan lassú...
Köszi előre is.
Csinálj egy rendszer visszaállítást. Ne tölts le sok marhaságot, azzal jelentősen leterhelheted a rendszeredet.
"Ha marha (ne vedd sértésnek) vagy hozzá, vegyél ios-t" ez nagyon igaz mondás. A nyílt rendszerrel sok felelőség jár. Talán próbáld ki a stock androidot, z3-ra pont van valami ilyesmi... https://www.youtube.com/watch?v=a6TCZahUD0M (nem costum rom) Én több mint egy éve használok honor6-ot, és nem lassú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!