Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen időközönként javasolt...

Milyen időközönként javasolt egy androidos telefont újraindítani?

Figyelt kérdés
Azt hallottam időközönként csak úgy újra kell indítani. De vajon kell egyáltalán újraindítani? Ha igen milyen időközönként?
2016. jún. 5. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Nem szükséges, de ha ez megnyugtat, hetente ujraindíthatod
2016. jún. 5. 10:20
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Középkategóriás androidos telefonom van, és bizony néha (kb hetente, de lehet ritkábban) újra kell indítani. Hiába zárogatom be a megnyitott programokat, néha elkezd lassulni, akadozni. Ilyenkor jót tesz. De ezt észreveszed magadtól is.

Ha egyébként minden jól megy, nem veszel észre változást, akkor nem szükséges.

2016. jún. 5. 10:33
 3/6 fosfosfosfos válasza:
64%
Egyáltalán nem kell. Én ráadásul felraktam az uptime nevű programot ami egy kis widgetben mutatja, hogy mennyi ideig bírtad ki eddig legtovább újraindítás nélkül. A háttérben futó programok bezárásától is tartózkodni kell, mert árt a rendszer stabilitásának.
2016. jún. 5. 11:36
 4/6 anonim válasza:
0%
#3 ekkora hülyeséget még nem halottam.... de ha ez tényleg igaz akkor az én ......
2016. jún. 5. 12:05
 5/6 MZ.per.X ***** válasza:
84%
Honnan szedik az emberek az ilyen "csak úgy újra kell indítani" kérdéseket? Aztán persze jön a sok "szar az android mert" legenda... :D
2016. jún. 5. 12:09
 6/6 fosfosfosfos válasza:
Kedves negyedik! Életemben linux kernel alapon futó oprendszereket használtam, szóval tudom miről beszélek. 1. linux szervereket évekig nem indítanak újra. A telefonodon a fos 3rd party gyártók által készített bloatware-ek és egyéb beépített okosságok instabillá teszik a rendszeredet. Nekem Nexus telóm van. 35 napja fut újraindítás nélkül, mert még csak most vettem. Eddig frissítés miatt indult újra kizárólag. TISZTA ANDROID mint mondom, nem gyártói fostalicska. 2. A memóriakezelése a linuxnak teljesen más mint winfosé. Olvass inkább és keress is rá. [link]
2016. jún. 5. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!