Milyen időközönként javasolt egy androidos telefont újraindítani?
Figyelt kérdés
Azt hallottam időközönként csak úgy újra kell indítani. De vajon kell egyáltalán újraindítani? Ha igen milyen időközönként?2016. jún. 5. 10:11
1/6 anonim válasza:
Nem szükséges, de ha ez megnyugtat, hetente ujraindíthatod
2/6 anonim válasza:
Középkategóriás androidos telefonom van, és bizony néha (kb hetente, de lehet ritkábban) újra kell indítani. Hiába zárogatom be a megnyitott programokat, néha elkezd lassulni, akadozni. Ilyenkor jót tesz. De ezt észreveszed magadtól is.
Ha egyébként minden jól megy, nem veszel észre változást, akkor nem szükséges.
3/6 fosfosfosfos válasza:
Egyáltalán nem kell. Én ráadásul felraktam az uptime nevű programot ami egy kis widgetben mutatja, hogy mennyi ideig bírtad ki eddig legtovább újraindítás nélkül. A háttérben futó programok bezárásától is tartózkodni kell, mert árt a rendszer stabilitásának.
4/6 anonim válasza:
#3 ekkora hülyeséget még nem halottam.... de ha ez tényleg igaz akkor az én ......
5/6 MZ.per.X válasza:
Honnan szedik az emberek az ilyen "csak úgy újra kell indítani" kérdéseket? Aztán persze jön a sok "szar az android mert" legenda... :D
6/6 fosfosfosfos válasza:
Kedves negyedik! Életemben linux kernel alapon futó oprendszereket használtam, szóval tudom miről beszélek. 1. linux szervereket évekig nem indítanak újra. A telefonodon a fos 3rd party gyártók által készített bloatware-ek és egyéb beépített okosságok instabillá teszik a rendszeredet. Nekem Nexus telóm van. 35 napja fut újraindítás nélkül, mert még csak most vettem. Eddig frissítés miatt indult újra kizárólag. TISZTA ANDROID mint mondom, nem gyártói fostalicska. 2. A memóriakezelése a linuxnak teljesen más mint winfosé. Olvass inkább és keress is rá. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!