35000Ft körül legjobb telefon?
Figyelt kérdés
Telefon vásárlás ellőt állok de nem akarok rá túl sokat költeni csak olyan kb 35k körül és nem tudom melyik lenne a legjobb,én egy LG Spirit H420-ra gondoltam tudtok esetleg jobbat hasonló árba?2016. jún. 3. 20:38
1/8 anonim válasza:
Doogee x5 pro még olcsóbb is és az olcsóbbak között ez még egész korrekt, belépő kategóriás telefon.
3/8 A kérdező kommentje:
nem lesz kevés az 1 ghz?
2016. jún. 3. 21:54
4/8 anonim válasza:
ennyi penzert ez a telefon eri meg a legjobban
5/8 anonim válasza:
Nem az órajel számít egy procinál. Illetve nem csak az számít. A H420-as Spiritben egy elég réginek számító mtk6582-es proci dolgozik armv7-es architektúrával. Az X5 pro viszont már egy 64 bites, armv8-as mtk6735P-vel van szerelve. Ez már egy modernebb proci, a mali400 helyett egy erősebb mali T720 van.
Esetleg alternatíva lehet a H440-es LG Spirit, mert abban egy Snapdragon 410 van ami szintén modernebb mint az mtk6582. Erősebbnek ugyan nem erősebb mint az X5 pro, de nem is gyengébb. A kamera lehet jobb az LG-ben, de az X5 proban meg 2GB ram van ami nem szokott hátrány lenni.
6/8 A kérdező kommentje:
értem.....esetleg még más telefon ajánlat?
2016. jún. 4. 12:16
7/8 anonim válasza:
Andorid fronton más nem igen van. Még a Vernee Thor-t lehetne említeni de az már egy ötössel több.
8/8 anonim válasza:
Ez nagyon jóennyi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!