Milyen unaloműző játékot tudtok Androidra?
Figyelt kérdés
(Redmi Note 3 készülékem van, arra szeretnék egy egyszerű, de jó játékot [lehetőleg ingyenest]).2016. jún. 2. 19:40
1/11 anonim válasza:
Nem érhető el nálad a Google Play?
2/11 anonim válasza:
Asphalt8, realracing 3, stickman soccer, subway surfs, tample run....
3/11 anonim válasza:
AC Identity.
Google-ről ingyen letöltöd.
4/11 A kérdező kommentje:
zoligyerek: van nálam Google Play, de ez miért kérdés? (ott is van fizetős játék)
2016. jún. 2. 21:25
5/11 A kérdező kommentje:
Többieknek köszönöm az ajánlást!
(de ha van, jöhet még).
2016. jún. 2. 21:26
6/11 anonim válasza:
Beach Buggy Racing! - szép grafikás, versenyautós játék, 3 hónapja tolom, de még mindig nem untam meg! :D
7/11 anonim válasza:
de ha fizetoset talalsz es az tetszik akk toltsd le az aptoide appot az aptoide.com rol es utana menny vissza a honlapra es igy az aptoide appal barmilyen fizetos jatekot le tudsz tolteni
8/11 anonim válasza:
Jó tanács! Hogyan lehet elcseszi egy telefont!? :D Neked sem kell a szomszédba menni észért.
9/11 anonim válasza:
Miert csesznem el vele a mobilom????
Mindrnki az aptoidet hasznalja....
10/11 anonim válasza:
Akkor én nem vagyok mindenki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!