IPhone fényérzékelő nem működik?
Figyelt kérdés
A legutóbbi frissítés (iOS 9.3.2) óta a iPhone 5s készülékemen, mikor telefonbeszélgetést folytatok, a fülemhez emelem a telefont, a kijelző nem kapcsol le és az érintőpanel sem. Így volt már, hogy a fülemmel lenémítottam magamat vagy a másik embert kihangosítottam, most pl. kaját rendeltem és számtárcsázóval pár számot beótöttem és jól belesípoltam a beszlégetésbe :D Ilyet tapasztaltatok már? Még nem próbáltam a teljes restor-t ezzel a verzióval, mert éppen nincsen nálam a lightning kábél, de valszeg este nekiesek a folyamatnak.2016. jún. 2. 13:50
1/5 anonim válasza:
Nekem volt mar olyan hogy a szenzor megallt, de egy ujrainditas utan nem volt gond.
2/5 A kérdező kommentje:
Reseteltem, kikapcsolást és újraindítást is próbáltam már.
2016. jún. 2. 15:22
3/5 anonim válasza:
Nem biztos hogy a frissítéssel van a gond, mert pl nekem semmi gond nincs vele... és frissítve van
4/5 A kérdező kommentje:
Ma terveztem a restore-t végrehajtani, de úgy látom, hogy semmi gond, már a telefonálás közbeni a képernyőkikapcsolással :D mintha megijedt volna :D
2016. jún. 3. 21:22
5/5 anonim válasza:
Amúgy amire te gondolsz az a közelségérzékelő, a fényérzékelő csak kijelző fényerejét állítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!