Meizu m3 not vagy xiaomi redmi note 3?
Figyelt kérdés
melyik telefont valasszam szerintetek? azt olvastam hogy a meizunak nem valami jó a kamerája ami a xiaominak igen, viszont az akkunal meg pont forditva...
ha van esetleg mas telo amit tudnatok ajanlani ebben az arkategoriaban akkor szivesen fogadom a javaslatokat. Elore is koszi a segitseget.
2016. jún. 1. 11:14
1/3 anonim válasza:
A Soc a Redmi Note 3-ban erősebb,akár X10,akár S650 erősebb mint a P10.Akkumlátorban sem jobb a Meizu mivel a Xiaomi eléggé ráfeküdt és a 3-as szériában nagyon jól sikerült.Amúgy az M3 Note még nem kapott teljes értékű EU-s ROM-ot így jobb vele várni,a Note 3-ból a Pro-t érdemes venni mert jobban támogatott ROM tekintetében és erősebb is mint a sima.
2/3 anonim válasza:
A Meizu m3 note-ba 4100 mAh-ás aksi van, a RN3-ba 4050 mAh-ás, szóval ha nem is jobb (50 mAh elhanyagolható), de aksi terén semmiképp sem rosszabb.
Egyébként minden másban igazat adok és egyetértek, RN3 (Pro) egyértelműen jobb választás
3/3 anonim válasza:
Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Az üzemideje brutál, és a teljesítménye is. Szoftverben (Global Stable) találtam több hibát is, de bejelentettem őket, és valóban eljutottak hozzájuk és most megbeszélés alatt vannak. A képek/videók minőségétől nem vagyok elájulva, de ha szöveget fotózok, akkor az tökéletesen olvasható, és nekem ennyi elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!