Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S4 mini nem...

Samsung Galaxy S4 mini nem reagál. Nem kapcsol be. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Reggel megnéztem az idő és használtam, üzenetet írtam. Majd rá 20-30 percre újra használni akartam... de akkor már csak a sötét kép fogadott, nem jön be semmi. Rezegni sem rezeg.

#probléma #Samsung #reagálás #S4 Mini #samsung galxy se 4 mini
2016. máj. 31. 14:36
 1/4 anonim válasza:

Ha levehető a hátlapja, akkor vedd le, vedd ki majd rakd vissza az aksit és probáld bekapcsolni☺

Ha nem kapcsol akkor vidd el ahova megjavítják!📱

2016. máj. 31. 16:11
 2/4 anonim válasza:
Szervusz, nekem ma ugyanez volt. Kérlek ird meg mi volt nálad végül. Köszönettel!
2016. nov. 21. 10:49
 3/4 A kérdező kommentje:

Hello.

Hat igazat megvallva épp az első nagy külföldi utazásom elott ment tönkre ... es bármit csináltam nem tudtam helyrehozni, igy rendeltem másik telot , de azzal is besz*ptam mert nem érkezett meg addigra. Ami biztos , hogy nem bírtam helyrehozni , es nem kell ezáltal többet Samsung.

2016. nov. 27. 00:12
 4/4 anonim válasza:
Szia. Értem, köszönöm a válaszodat!
2016. dec. 15. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!