Samsung Galaxy S4 mini nem reagál. Nem kapcsol be. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Reggel megnéztem az idő és használtam, üzenetet írtam. Majd rá 20-30 percre újra használni akartam... de akkor már csak a sötét kép fogadott, nem jön be semmi. Rezegni sem rezeg.2016. máj. 31. 14:36
1/4 anonim válasza:
Ha levehető a hátlapja, akkor vedd le, vedd ki majd rakd vissza az aksit és probáld bekapcsolni☺
Ha nem kapcsol akkor vidd el ahova megjavítják!📱
2/4 anonim válasza:
Szervusz, nekem ma ugyanez volt. Kérlek ird meg mi volt nálad végül. Köszönettel!
3/4 A kérdező kommentje:
Hello.
Hat igazat megvallva épp az első nagy külföldi utazásom elott ment tönkre ... es bármit csináltam nem tudtam helyrehozni, igy rendeltem másik telot , de azzal is besz*ptam mert nem érkezett meg addigra. Ami biztos , hogy nem bírtam helyrehozni , es nem kell ezáltal többet Samsung.
2016. nov. 27. 00:12
4/4 anonim válasza:
Szia. Értem, köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!