LE lehet mondani a feltöltős kártyánál az ÁSZF módosításról értesítő SMS-t?
nem. törvényi kötelezettség értesíteniük róla.
ennyire zavar az a pár sms évente? first world problem.
Évente vagy 20 jön.
Tényleg zavaró. Főleg hogy a világon semmi értelme, mert arról tájékoztat, hogy egyoldalúan megváltoztatták a szerződési feltételeket, de hogy mi a változás az nem derül ki.
Persze van egy www.telekom.hu link az üzenetben ahol elméletileg megnézhetem, de gyakorlatilag nem.
Megpróbáltam, nem találtam.
Csak egy 2015-ös 150 oldalas általános mobilszolg. AFSZ-t meg egy 150 oldalas 2013-as általános DOMINO ASZF-t.
Szóval Mátyás király és az okos lány esete.
Szirty jól írja, ráadásul amikor éjjel 1 órakor ébreszt az a nyomorék telekom a semmi értelme SMS-sel, akkor a pokolba kívánod őket. Nem értem miért ne nyilatkozhatnék egyoldalúan, egy leiratkozó SMS-sel, hogy nem kérek a SPAM jellegű egyoldalú szerződésmódosítgatásaik értesítőjéből.
Egyes elbagatellizálod a dolgot, és nem mindenkinek van über intelligens telefonja, hogy kicserélhesse a csengőhangot vagy hogy éjjel nem csörömpöljön. De ez már egy másik egyéni probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!