Apple garancia! Mikortól?
Figyelt kérdés
Mikortól számítják az 1 év apple garaciát? a vásárlástól vagy az aktiválástól?2016. máj. 30. 14:56
1/5 anonim válasza:
Vásárlástól. Be is tenne, ha egy döglötten eladott telefont nem vennének vissza, mert nem tudtad beaktiválni...
2/5 anonim válasza:
Hát pedig az aktiválástól.
- egy iPhone tulaj
3/5 anonim válasza:
Utolsó jól írja. Aktiválástól számol. 1 hónapja vettem újat, kértem imei számot az eladótól, majd amikor beírtam ellenőrzésre, csak azt írta, hogy aktiváljam a készüléket. Amikor beaktiváltam már látszott az apple oldalán az érvényes vásárlási dátum, 1 év garanciával.
4/5 anonim válasza:
Hát akkor én kérek elnézést. De tényleg, mi van akkor, ha gyári hibás, és nem tudom beaktiválni, mert mondjuk nem reagál érintésre? Van egy 700 dolláros papírnehezékem?
5/5 anonim válasza:
Akkor látszódik, hogy még nincs aktiválva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!