SOS mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap amikor megnyitottam a Crome-ot behozta hogy 4 vírus fertőzte meg a telfont és frissítenem kell a crome-ot vagy a sim kártyára is rámegy.Nem tudtam frissíteni, ezért megnéztem mit ír ez az oldal és ha beírtam volna a számomat akkor elvileg törölte volna a vírus de írták hogy minden nap vagy 500 forintot vonnal le érte a telefonomról, úgyhogy úgy voltam vele hogy biztos kamu hogy pénzt nyúljanak le.

Ellenőriztem a telefonra feltett vírusírtókat, semmit nem találtak.

Egy teljes napig ki volt kapcsolva a telóm, aksi, sim kártya kivéve, kikapcsolt állapotban feltöltötte.Viszont most hogy visszakapcsoltam percek alatt felforrósodott a telefon és nem tud feltöltődni, pedig nagyon merül.

Mit csináljak? Vigyem szervízbe? Vagy töröljem a crome-ot?

2016. máj. 28. 14:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Most mintha jobb lenne, már nem olyan forró és töltődik is,csak lassan.
2016. máj. 28. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:

De miért kell 2016-ban is bedőlni a vírusos hirdetéseknek, amikből árad, hogy kamu az egész? Ha lenne vírus a telefonodon, azt egészen biztosan nem jelezné neked a Chrome, mert az egy sima böngésző.

Ráadásul azzal, hogy pénzt is kérnek, még egyértelműbb, hogy a pénzed kell nekik + az adataid.

2016. máj. 28. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
A vírus dolog kamu, és nincs köze a forrósodáshoz. Ne tessen bedőlni minden fas.zságnak!
2016. máj. 28. 14:59
 4/5 anonim ***** válasza:

csinálj factory resetet. (gyári beállítások visszállítása)

és leközelebb ne dőlj be egy popup hirdetésnek. (sim kártyára nem is tud virus menni...)

[link]

2016. máj. 28. 15:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Bocsánat, még csak 16 vagyok és nem nagyon értek az ilyenekhez><

Persze mikor írta hogy pénzt kér gondoltam hogy kamu, csak aztán elkezdett így viselkedni ès megijedtem.

De akkor semmi gond:D

2016. máj. 28. 16:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!