SOS mit tegyek?
Tegnap amikor megnyitottam a Crome-ot behozta hogy 4 vírus fertőzte meg a telfont és frissítenem kell a crome-ot vagy a sim kártyára is rámegy.Nem tudtam frissíteni, ezért megnéztem mit ír ez az oldal és ha beírtam volna a számomat akkor elvileg törölte volna a vírus de írták hogy minden nap vagy 500 forintot vonnal le érte a telefonomról, úgyhogy úgy voltam vele hogy biztos kamu hogy pénzt nyúljanak le.
Ellenőriztem a telefonra feltett vírusírtókat, semmit nem találtak.
Egy teljes napig ki volt kapcsolva a telóm, aksi, sim kártya kivéve, kikapcsolt állapotban feltöltötte.Viszont most hogy visszakapcsoltam percek alatt felforrósodott a telefon és nem tud feltöltődni, pedig nagyon merül.
Mit csináljak? Vigyem szervízbe? Vagy töröljem a crome-ot?
De miért kell 2016-ban is bedőlni a vírusos hirdetéseknek, amikből árad, hogy kamu az egész? Ha lenne vírus a telefonodon, azt egészen biztosan nem jelezné neked a Chrome, mert az egy sima böngésző.
Ráadásul azzal, hogy pénzt is kérnek, még egyértelműbb, hogy a pénzed kell nekik + az adataid.
csinálj factory resetet. (gyári beállítások visszállítása)
és leközelebb ne dőlj be egy popup hirdetésnek. (sim kártyára nem is tud virus menni...)
Bocsánat, még csak 16 vagyok és nem nagyon értek az ilyenekhez><
Persze mikor írta hogy pénzt kér gondoltam hogy kamu, csak aztán elkezdett így viselkedni ès megijedtem.
De akkor semmi gond:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!