Android vagy IOS? többi lent
Én samsung telefont használok amin ugye android fut. na most az lenne a kérdésem hogy maradjak androidnál vagy térjek át IOS-re és vegyek egy iphone-t?
Kérlek olyan írjon aki már átélte ezt és, hogy meg bánta-e a döntését vagy jól döntött!?
Alapvetően az ios valóban hülye biztosabb , hogy miért ? Az AppStore sokkal jobban szűrt , valamint nem lehet olyan könnyen elrontani szoftveresen mint az androidot. Volt olyan ismerősöm aki minden francot elnyomott androidon a fejlesztői menüben és mondta rossz .... Kérdező : ha neked egy Samsung telefon sem bírt ki 1 évet nem gondoltad hogy benned van a hiba ? Rengeteg ember járkál olcsóbb rosszabb minőségű több éves Samsung telefonnal, nekik működik . Alapvetően androidot ezért szeretem mert minden helyzetben fel tudom találni magam vele. Az iPhone-nál a könnyen kezelhető kamera appot, kiváló diktálást és a baromi jól működő ujjlenyomat olvasót szeretem .
Kérdező : az iPhone is csak akkor bírja ki hosszú tavon ha vigyáznak rá, külsőleg és belsőleg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!