Mindenképpen rááldoznék egy kicsit többet mondjuk 70-et és androidost vennék. Nem, nem vagyok android fan, sőt magam is wp használó vagyok és csak ez az egy telefonom van, nincs mellette másik, de mint okostelefon egy nulla. Valójában a lumia félúton van a buta és az okostelefon között. Én megbántam a 640-emet, nem mint hardvert, mert mondjuk mint fényképező, telefon, zenehallgatóeszköz, úgy elégedett vagyok vele. Ha neked ennyi ekég és nem kell, se messenger, se facebook, se viber app akkor ezt válaszd. Ellenkező esetben ne tedd, mert hiáa vannak meg ezek az appok, nagyon, de nagyon rosszak ezen a platformon. Az előbbi felsoroltak meg nem annyira számottevőek okostelefon szinten, a mai világban.
2016. máj. 27. 19:18
13/18 Emberek válasza:
Ugyanmar! Windows 10 Mobile-ra mar zart betateszten van a facebook, a messenger, es a viber is. Es elvileg meg az evfordulos frissites elott megkapjuk oket, de ha elotte nem is, akkor vele egyutt biztos. A snapchat meg hat olyan dolog, hogy van egy specter nevezetu app, de fizetos, es necces, hogy permabannolnak (3rd party app hasznalata miatt)
2016. máj. 27. 20:06
14/18 A kérdező kommentje:
Phuu... lehet most mindenki leszól, de én ennyi erővel abból az 50K-ból egy 32/64 gb-s iPhone 4S-t vennék.
Az iOS 7-et elviszi rendesen (tapasztaltam).A kamera is megfelel és minden másban elég jó, a mérete, a designje is nagyon jó :D 99,99%-ban vagyok ott hogy megveszem. Egy kérdés áll fent. Akkumlátoridő ?! :o
2016. máj. 27. 21:07
15/18 anonim válasza:
Az elég jó, a 640-nél ha nem használom 2,5 nap.
2016. máj. 27. 21:13
16/18 anonim válasza:
Van viber, messenger es Facebook is a WP-re. Már 8.1-en is. 640-m van bár a Vibert nem hasznalom de az osztálytársamnak is ilyen telefonja van es ő használja es egy szava nincs rá
2016. máj. 28. 08:30
17/18 anonim válasza:
Én elégedett vagyok az enyémmel. Igaz, éppen azok az erősségei, amik számomra fontosak. Jó kamera, elfogadható üzemidő, használható offline navigáció (ezekben a telefonokban ez pl kifejezetten jó)de a többi dologra sincs panaszom, Fb, Insta, Viber simán és jól működnek. A rendszer is tetszik, lehet, hogy kevesebb rá az app, de én nem váltanék vissza androidra. Ha egyszer kifekszik a wp és vége lesz, (hallani közben ilyen híreket is, de legalább ugyanannyi cáfolat is felröppen) akkor is inkább a i-os felé mozdulnék el.
2016. máj. 30. 10:32
18/18 anonim válasza:
Ha ezek az elvárásaid amiket leírtál bőven megleszel vele elégedve. Szép telefon lett. Pont ideális a mérete. Win10-el kapod amit egyre inkább javítanak. Tehát egy átlagos használható kis telefon. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!