Linus1981 kérdése:
Ha feloldom a telefonszámom titkosítását, az mennyi időn belül jelenik meg a tudakozóban a szám ha rákeresnek?
Figyelt kérdés
Hitelfelvételhez kell egy telefonszám ami alapján visszakereshető a kft ahol dolgozom.Igen ám de a szám titkosított,a főnök azt mondja nem tudta,hogy titkosítva van.Most feloldotta de amig nem jelenik meg a szám a tudakozó rendszerébe,nem adhatom be a hitelkérelmet.T-mobilos szám,már érdeklődtem két különböző választ kaptam.Hátha van valakinek ebben tapasztalata.Válaszojat köszönöm.2016. máj. 26. 15:18
1/3 anonim válasza:
Melyik ez a titkos Kft es milyen titkos uzleteket bonyolit? Nato drot?
2/3 A kérdező kommentje:
Egy kis építőipari cég semmi titkos nincs benne.Az a telefonszám amit annakidején bejegyeztek már nem él.Erre mi se gondoltunk,hogy ezen bukhatjuk el a hitelfelvételt 😕
2016. máj. 26. 16:10
3/3 A kérdező kommentje:
Mindegy buta ötlet volt,itt kérdést feltenni,csak reménykedtem hátha valaki oldott már fel titkosítást és tudja mennyi idő
2016. máj. 26. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!