Egyszerű okostelefont vennék. Leírtam pár paramétert és légy szíves segíts abban, mi legyen az alap, amit nézzek vásárlás során?
Ritkán telefonálok. Rádiót szeretnék rajta hallgatni, térkép is legyen rajta (vagy feltölthető lehessen), párszor olvasnék rajta e-könyveket, pár zenét rátöltenék, wifiznék vele.
Elmentem pár boltba. Ahány eladó, annyifélét mondtak és megzavarodtam. Aztán rájöttem, nekik az érdekük a minél magasabb árut ajánlani és nem is figyeltek rám, hogy igazából én kevésbé használnám a telefont az átlaghoz képest.
Tudom, mindenkinél más a minimum, de mivel nem értek hozzá, van egy kevés kritériumom, ezért örülnék, ha segítenél, mégis mit vegyek, ami valamennyire minimum, de nem a legelemibb típus.
1. Processzor típusa: hány magos legyen minimum?
2. Processzor sebessége min?
3. Memória min?
4. Tárhely min?
5. Kijelző felbontás min? A könyvolvasás miatt fontos ez talán.
6. Színmélység?
7. Milyen legyen az operációs rendszer?
8. Akkumulátor min?
9. Csatlakozó?
10. Egyéb?
Köszönöm szépen a segítséged.
Ebook olvasóban is gondolkodtam, de mivel telefont mindenképpen kell vennem, ezért az univerzálisabb telefon mellett tettem le a voksomat. Meg nem értek az olvasóhoz sem.
Max. 45 000Ft -ot tudnék rákölteni.
Köszönöm.
A születésnapost csak tavaly egy darabig lehetett ingyen letölteni, ezt olvastam. Tehát nekem ezt a "here" fog talán működni.
Viszont azt nézem, hogy 5.73 GB a mérete. Az én paramétereimmel, milyen GB-os telefont vegyek és mennyi GB-os memóriakártyát? Köszi.
Xiaomi Redmi 3at vegyél, az megfelel a követelményeidnek, csak egy kcsit több, mint a kereted:
A leírásodban szereplő száraz adatok önmagukban semmit sem jelentenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!