Olyan problémám lenne hogy vásároltam egy Jam HMDX Plus bluetooth hangszórót de a telefon nem találja. Valaki tapasztalt már hasonló problémát?
Figyelt kérdés
A hangszóróhoz útmutatót nem kaptam. A készülék amivel használni szeretném iPhone 6s ios 9.3.2 fut rajta2016. máj. 25. 06:05
1/6 anonim válasza:
Mert iphone nem kompatibilis vele
2/6 anonim válasza:
Ez van amikor a túlárazott szarhoz, csak túlárazott kellékeket lehet venni. Ebből a sok hülyéből és az almagyár.
Az android megint kiütéssel nyert.
Nem kompatibilis a "telcsivel"
3/6 A kérdező kommentje:
Nem csak a szerinted túlárazott szar nem találja hanem az android se!
2016. máj. 25. 15:30
4/6 anonim válasza:
Nyomd be a Reset gombot 5-6 mp-ig, aztán kapcsold be és tartsd a gombot benyomva 5 mp-ig. Kapcsold be a telón a BT-t, a hangszórón meg tartsd nyomva a bekapcsoló gombot és a hangerő plusz gombot egyszerre. Utána látnia kel és a kód 0000.
6/6 anonim válasza:
Hülyeség, amit az elsők írnak, hogy nem kompatibilis az Apple-val!!!
Nekem is ugyanilyen hangszóróm van, és simán tudom használni az iPhone 6s Plus-al, de tesóm is 4s-ével.
Először is nézd meg, hogy fel van-e töltve a hangszóró? Első párosításnál ha jól emlékszem kért kódot, ez vagy 1234 vagy 0000 volt. Próbáld ki több telefonnal is, ha egyikkel sem működik, akkor vidd vissza, lehet, hogy hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!