A T-mobilnál a Samsung S5230-hoz milyen fülest adnak? Agybadugósat?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 15:07
1/8 anonim válasza:
Nem, rendes 'sima' fülhallgatót. Nem olyat, mint néhány Sony E. modellhez!
2/8 A kérdező kommentje:
és hogy szól?
2010. ápr. 10. 15:17
3/8 anonim válasza:
Nekem S5230-am van.
Háát...
A fülhallgató elmegy ( jó hangosan szól), de az azért elég sz@r, hogy nem jackes.
Asszem a Corbyhoz agybadugósat adnak.
4/8 anonim válasza:
a corbyhoz tuti agybadugósat adnak csak az se 3,5-ös jack
de az S5230 jobb mint a corby
5/8 anonim válasza:
én nem szeretem se a corby-t, se az agybadugós fülest:)
S5230(L)
6/8 anonim válasza:
Sima fülest adnak, de lehet kapni hozzá 3000 körül agybadugósat is ami kétrészes így alkalmas bármilyen 3,5-es jack dugóhoz!
7/8 anonim válasza:
első vagyok: szerintem középkategóriás fülhallgató. Nem is a legeslegjobb, nem is a legrosszabb. De inkább jó, mint rossz. Szal inkább azt mondom rá, hogy jó. Volt már nem egy fülhallgatóm, szal hidd el.
8/8 anonim válasza:
Nekem is a sima van, de jól szól!! Ha tesztek rá szivacsot a fülesre akkor mégjobb!! :D Amúgy meg vaterán most rendeltem 2db átalakítóst hozzá!! Szerintem vegyetek tiis, mert így bármilyet rá lehet nyomatni és nemis drága!! Itt a link!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!