Van egy Samsung Genoa GT-C3510 telefonom de?
Figyelt kérdés
Amikor megvettem azt mondták tudok rátölteni pdf fájlokat...de én nem tudom hogy kell..ha esetleg tudja valaki irjon! (letöltöttem ami az oldalukon van program de azzal se megy). elvileg nem támogatja a telefon de akkor hogy tudom "támogatottá" tenni...Vagy jol átvert:S:S? Illetve tudok rajta netezni anélkül hogy fizetni kelljen szoval ilyewn wifin keresztül?2010. ápr. 10. 14:59
1/1 anonim válasza:
haha lehet hogy elkéstem már, kerek egy éve vettem én is ilyen telót. wifi nincs rajta, de a telnornál most 3 hónap net ingyen van:) pdf fájlokra vannak programok én is szedtem le egy párat de nekem se sikerült megnyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!