Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Galaxy S6 mobiltelefonom...

Az Galaxy S6 mobiltelefonom nem kapcsol be, egyfolytában újraindul, mi lehet vele?

Figyelt kérdés
[link]

2016. máj. 23. 11:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezzel az erővel vegyen a kőműves is mercedest, mert olyanok az igényei. Mindenki csak addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér, tartja mondás. Annak persze még mindig több értelme lenne, ha nem is ér annyival többet, mint amennyivel drágább. De egy mobilnál meg még kevesebbel ér többet a drágább, ha többet ér egyáltalán. Lásd a fenti kérdést. És nem ez az egyetlen.
2016. máj. 28. 21:19
 12/15 A kérdező kommentje:

Már kezdtem örülni hogy ennyi hasznos hozzászólás érkezett, de nem. Igen víz érte, de nem, nem dobtam annyi felesleges pénzt érte az ablakon. Egyébként az igaz hogy csak Magyarországon divat az hogy kinek milyen telója van, én Belfasztba élek és le se szarnak, még akkor sem ha a legújabb teloval vagy kocsival szaladgálok.

Egyébként még várok kommentet ha valaki tudna adni valami tippet.

2016. jún. 9. 16:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha azóta sem indult el, akkor érdemes szervízbe vinni.
2016. jún. 9. 18:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem olyan fontos, de egyébként az lesz ha ne találok valami olcsobb megoldást.
2016. jún. 9. 18:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Töltő része volt meghibásodva.
2016. jún. 24. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!