Ellopták a telefonom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap este elhagytam, nem tudom pontosan hogyan, nem emlékszem rá. Másom is eltűnt, úgyhogy lehet, h ellopták. Nem tudom az imei számát se, mert másodkézből vettem. Van remény?2016. máj. 22. 17:30
1/5 anonim válasza:
Nincs, jelentsd be a rendőrségen mást úgy sem tudsz tenni.
2/5 anonim válasza:
Igyál egy sört. Mást nem nagyon tudsz tenni, rendőrségi bejelentésnek IMEI hiányában nincs sok teteje - no nem mintha egyébként meg szoktak volna kerülni a készülékek...
3/5 anonim válasza:
Igyal ra hidegvizet esetleg beteheted aprohirdetesbe,hogy veszel olyan telefont hatha jelentkezik valaki ... amugy esely = 0 ,hogy meglesz sajnos a rendőrség csak a penzünkön elvan maganak es nem erdekli semmi
4/5 A kérdező kommentje:
2016. máj. 22. 20:20
5/5 anonim válasza:
Ha van aktív netkapcsolat a telefonon és nem léptek ki a google fiókból akkor igen.
Ha már csináltak gyári visszaállítást és a sim kártyádat is elhajították vagy már darabokban van a telefon és alkatrésznek árulják akkor viszont semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!