Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S. O. S. Miért nem tudom...

S. O. S. Miért nem tudom bekapcsolni az iPhone-t?

Figyelt kérdés
Rátöltöttem Apple oldalról a legújabb iPhone szoftvert és azót nem tudom bekapcsolni. Valami kódot kér, de nem PIN, ha jól értem. "Insert a valid SIM with no PIN lock to activate iPhone". Semmit sem enged segélyhíváson kívül. Most mi van? Ezt jól megcsínáltam magamnak. Lécci segítsetek!
2010. ápr. 10. 11:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt mondja hogy egy olyan érvényes SIM-et tegyél bele ami nem kér PIN kódot. T-mobilnál vetted, vagy használtan? Ha használtan, akkor valószínűleg törve volt, hogy tudjad te is használni, de frissítéssel ezt 'helyreraktad'.
2010. ápr. 10. 11:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, már jó. Ki kapcsoltam a számítógépet és a telót is, majd bekapcs után újracsatlakoztattam. És így már jó volt. Am. t-mobilos...
2010. ápr. 10. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!