Van egy Motorola Defy + és a bekapcsoló gombját nehezen lehet benyomni. A gombot kell kicserélni, vagy az alatt mást?
Én a következőképpen oldottam meg, hogy csak ritkán kelljen használni a power gombot (amit egyébként tényleg viszonylag nehéz megnyomni alapesetben is)
Nálam a miui romban lehetett aktíválni azt, hogy a hangerő gombok is felébresszék a készüléket. Ha a tiédben is van ilyen lehetőség, kapcsold be, vagy tegyél fel valami appot erre a célra. És ehhez feltettem még ezt az appot, ez letiltja a képernyőzárat. A képernyőzárnak meg kb. semmi haszna, mert a Defyn minden gomb nehezen nyomódik be :)
Zoligyerek: Köszi a választ, ám az említett Custom Rom nem igen bejövős, én egy CMX 10 nevű Custom Rom-ot használok, és megvagyok vele elégedve, Google Play-t nem használok 512mb ram-al rendelkező készüléken, mert eszi az rendesen.
Ám, ha belegondolok, ez jó dolog is hogy nehezen nyomódik be a bekapcsoló gomb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!