Mennyire lesz hasznalhatatlan egy iphone ha nem tudok az icloudbol kilepni?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem, de ezt meg sem kerdeztem az eladotol, mivel nem volt meg soha iphone-om. Csak utana jottem ra hogy mi a helyzet. Megadni nem tudja o se a jelszot, akitol vettem. Nyilvan konnyen lehet hogy lopott, de most mar nem is ez a lenyeg hanem hogy mennyivel tud majd igy kevesebbet a telefon?2016. máj. 21. 06:37
11/15 anonim válasza:
Inkább vidd be a rendőrségre, vagy valamilyen kormányablakon add le, mert ha a gazdája bejelenti az eltűnést/lopást akkor 8napoot túllépve jogtalan eltulajdonítás lesz a címszó..az pedig csak másodlagos lesz, hogy "úgy vetted"
12/15 A kérdező kommentje:
A kerdesemre még mindig nem valaszolt senki. Őszintén köszönöm a jotanacsokat hogy valoszinuleg lopott. Ennek majd viselem a kovetlezmenyeit ha lesznek. Nekem tiszta a lelkiismeretem. A kerdesem az, hogy "csak" annyit buktam ezzel hogy nem lesz felhőm vagy mast is?
2016. máj. 21. 19:56
13/15 anonim válasza:
Nem fogsz tudni új alkalmazásokat leölteni, mer oda is jelszó kell vagy esetleg ujjlenyomat.
Nem tudom, de pl a nyomkövető is aktív szokott lenni az iyleneken. Méterre megmondják hogy hol vagy vele.
14/15 A kérdező kommentje:
Vegre valaki a kerdesre valaszolt. Köszönöm szepen. Uj vagyok még iphone-ban, de megneztem es az icloud-hoz es az itunes-hoz is mas az email cim. Az itunes-os email cim aze, akitol vettem. Ha azt elkerem tole, azzal beljebb vagyok? Vagy az itunes-bol kitudok lepni?
2016. máj. 21. 20:31
15/15 anonim válasza:
az iCloudhoz az apple ID-hez tartozó jelszót kell megadni, most mentem rá. Sosem hallottam még, hogy ez más lett volna, kivéve a "családi megosztás" opció esetén de az megint más történet. Szerintem van, aki ebben rutinosabb sokkal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!