Mindennek eljön az ideje. Itt az ideje, hogy egy új okostelefonra tegyek szert. De nem tudom, hogy 60K mire futja?! :D
Figyelt kérdés
Meguntam az eddigi telefonom.
Szeretnék egy más telefont, amúgy is a mostani eléggé belassult stb.
Van 60000-70000-em.Nem tudom ebből mire tellne?
Elvárások: 3,5-4,7"-os képernyő, 720p is elég nekem felbontásnak.
A design eléggé fontos számomra. A telefon lehet iOS, Android. A kamera is előnyös helyet foglal :D
Nameg persze legyen egy kicsit is ismertebb márka.
Ennyi lenne az elvárásokból...Tudom, ilyen vagyok :D
2016. máj. 20. 18:30
2/6 anonim válasza:
A p8lite joval nagyobb mint amit a kérdezo szeretne en a Xiaomi redmi 3mat ajanlom az eustockrol 50ert az5"os most mar nem gyártanak ennel kisebb jobb telefonokat es nyugi ez noname mobil mert a Xiaomi az 5. legnagyobb mobilmarka. De ha belefér az 5.5 col akkor Xiaomi redmi note 3pro ( nekem is ilyenek van) es nagyon kiraly
3/6 anonim válasza:
Max. 4.7" már elég ritka (kivéve iPhone), az olcsó telefonok legtöbbje is már 5" körüli, az az alattiból az LG Spirit LTE ami ár-érték arányosan is jó, a nála jobb telefonok viszont vagy túlárazottak (Xiaomi Redmi 2 Pro, Samsung Galaxy S5 Mini), vagy noname márkák, vagy pedig kisebb felbontású a kijelzőjük, mint 720p.
4/6 A kérdező kommentje:
Írhattok mobilokat használtan is, mert nekem úgy is megéri pl. egy minőségibb készülék :D
2016. máj. 21. 08:24
5/6 anonim válasza:
Eustock rol xiamo redmo note 3, 50 ezerért a maradék 10 ezerbol meg tudsz rá venni pl:tokot,foliat
6/6 anonim válasza:
használt iPhone ha hosszabb időre tervezel, nem szeretnél évente cserélgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!