Apám a Messenger beszélgetéseimet lesegeti?!
Figyelt kérdés
Ugye amúgy sem vinnék telefont az iskolába, de amilyen vadállatok ott vannak még jó hogy nem viszem be...
Apám meg amíg én a suliban ülök, a telefonom üzeneteit lesegeti. Azért ez elég bosszantó. Jó, nincsenek olyan hűde mekkora barátaim de akkor is...
Tudom hogy figyelni kell a gyereket, de nem az üzenetekt lesegetni hanem pl egy profilt létrehozni idegenként és akkor rámüzenni mindenfélét az álnéven és úgyis rájönne milyen a netes formám...
Mit csináljak, hogy ne lesegesse őket? A messengerből jól tudom nem lehet kijelentkezni... jelszót nem akarok nehogy elfelejtsem...
2016. máj. 20. 14:52
1/5 anonim válasza:
Rakj a telefonodra biztonsagi zarat, tobb fele is van kodos, huzogatos. Egyebkent ki lehet jelentkezni a messengerbol a fiokok menupontnal a fiokod jobb oldalan egy kis ikon van arra ramesz es kihozza.
2/5 anonim válasza:
Pedig az egyetlen megoldás az, hogy lezárod a telefonodat. Hülye kifogás az, hogy elfelejted. :D Akkor legyen valami egyszerű jelszó, csak azért, hogy éppen legyen rajta valami, pl. a szülinapod vagy valaki más szülinapja, vagy valami olyan jelszó, amit már használsz máshol.
3/5 anonim válasza:
Üljetek le és beszéljetek. Ha megérti hogy bízhat benned, le fog szokni róla. Talán te is nyíltabban beszélj vele, mert lehet hogy túl kevés amit tud rólad. Félt téged!
4/5 anonim válasza:
Azt még hozzá tenném, hogy ha lezárod a telefonod, azzal csak bizalmatlanabb lesz.
5/5 anonim válasza:
Nemtudom hogy mien telod van de ha androidos akkor akkor tőltsd le a CM security -azzal kulon letudod zárni az alkalmazásokat pl: Csak a mesengert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!