Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mód van a TWRP recovery...

Milyen mód van a TWRP recovery elérésére ha a vol + power nem működik és nincs működő oprendszer se a tableten?

Figyelt kérdés

A TWRP recovery elérhető:

meglevő futó android os-ből restart /boot to recovery opcióval. Kilőve mert megfeküdt az android nem indul

kikapcsolt állapotból vol + power együttes megnyomásával. Kilőve nem tudni miért de nem működik

Van egyéb mód? Pl pc-hez csatolva USB kábellel valahogy rákényszeríteni a recovery-be bootolást?

2016. máj. 19. 11:48
1 2
 1/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%
Nekem egyik androidos telómon sem így kellett belépni. Nem bekapcsolással együtt, hanem kicsit később kellett a Vol+ gombot nyomni. Vagy a Vol-, valamelyiket a kettő közül.
2016. máj. 19. 11:56
 2/13 A kérdező kommentje:

Ha kicsit később nyomod rég késő már tölt az os.

Nem láttam még olyat ahol ne azzal kellett volna indítani abszurd is lenne mert a recovery minden előtt töltődik.

2016. máj. 19. 12:11
 3/13 anonim ***** válasza:
No, megint elfelejtette valaki a kódot..
2016. máj. 19. 13:08
 4/13 A kérdező kommentje:

nem felejtette el senki a kódot madárkám, az IMEI blokkoláson nem segít se a twrp se a custom rom.

Ha már "kódoknál" (= imei block) tartunk.

2016. máj. 19. 14:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez tetszik. Ez a madárkám...jól esett.
2016. máj. 19. 16:03
 6/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%
A "később"-et úgy értettem, hogy nem a bekapcsolással együtt kell nyomnom se Motorola Defyn, se Xperia SP-n, hanem amikor már életjelet adott magáról, a viszajelző LED felvillanásakor kell megnyomni a gombot a recoverybe jutáshoz. Ez nagyjából 2-3 másodperc a bekapcsolástól.
2016. máj. 20. 06:23
 7/13 A kérdező kommentje:

ez tévedés sose láttam még ilyet!

bármilyen recovery lévén 1st bootos evidens hogy azzal indít

még 1x: sose láttam még mást

2016. máj. 20. 08:08
 8/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%
Jó, akkor nyilván hülye vagyok, hogy tudom, hogy lépek be a twrp-be a saját telefonomon. Bocs, hogy próbáltam segíteni.
2016. máj. 20. 08:47
 9/13 A kérdező kommentje:

Hát már bocs de az miért segítség hogy leírod úgy kell belépni hogy.... amikor én már a legelején a kérdésben leírom hogy úgy nem lehet belépni?

Hogy nyitok ki egy ajtót ha elveszett a kulcs? Válasz: kulcssal. Hát kösz.

2016. máj. 20. 10:22
 10/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%
Ha szerinted én ugyanazt írtam le, akkor most olvasd el a kérdésedet, és értelezd a válaszomat. De nekem mindegy, ott rohad meg a telefonod, ahol akarod. Tényleg én kérek elnézést, hogy megpróbáltam segíteni.
2016. máj. 20. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!