Milyen mód van a TWRP recovery elérésére ha a vol + power nem működik és nincs működő oprendszer se a tableten?
A TWRP recovery elérhető:
meglevő futó android os-ből restart /boot to recovery opcióval. Kilőve mert megfeküdt az android nem indul
kikapcsolt állapotból vol + power együttes megnyomásával. Kilőve nem tudni miért de nem működik
Van egyéb mód? Pl pc-hez csatolva USB kábellel valahogy rákényszeríteni a recovery-be bootolást?
Ha kicsit később nyomod rég késő már tölt az os.
Nem láttam még olyat ahol ne azzal kellett volna indítani abszurd is lenne mert a recovery minden előtt töltődik.
nem felejtette el senki a kódot madárkám, az IMEI blokkoláson nem segít se a twrp se a custom rom.
Ha már "kódoknál" (= imei block) tartunk.
ez tévedés sose láttam még ilyet!
bármilyen recovery lévén 1st bootos evidens hogy azzal indít
még 1x: sose láttam még mást
Hát már bocs de az miért segítség hogy leírod úgy kell belépni hogy.... amikor én már a legelején a kérdésben leírom hogy úgy nem lehet belépni?
Hogy nyitok ki egy ajtót ha elveszett a kulcs? Válasz: kulcssal. Hát kösz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!