Melyik gsm a legmegbizhatobb?
Figyelt kérdés
Valaki segítsen nekem. Gsm be szeretnék venni iphone 6-öt de nem tudom melyekből. Melyik a legmegbizhatobb és amelyikben nem vernek át. Köszönöm2016. máj. 19. 11:28
1/4 anonim válasza:
Okos ember nem vesz GSM-ből telefont...
2/4 anonim válasza:
A nyíregyházi. Érdemes odáig elmenni.
3/4 anonim válasza:
Húgom az Elite GSM-től rendelt tavaly egy Huawei P8-at, rendesen megérkezett, nem volt gond (garanciális probléma ég nem volt, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni). De amúgy én sem javaslom, akkor már inkább Jófogáson keress egy hozzád közel eladót, és vásárlás előtt meg tudod nyomogatni, hogy rendben van-e. (Persze, lehetnek itt is "rejtett" hibák.)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2016. máj. 20. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!