Lenovo vagy Huawei?
Melyik a megbízhatóbb márka? 60-70 e ft-os összegben gondolkodom (független készüléket szeretnék vásárolni), a p8 lite-t néztem, de valahogy a lenovo a7000 megtetszett, (többek között azért is mert 5,5-ös a kijelzője:) persze még várnék egy kicsit, hogy jelenjen meg egy 16 gb-os példány..
Aztán nézegettem a honorokat is, és már eléggé elbizonytalanodtam.
Hozzáértők, melyiket ajánlanátok?
Köszi.
És ha nem a kettő közül kell választani? :D
Annyira nem vagyok hozzá értő, de röviden írok egy szösszenetet. Nekem Huawei P7em volt több mint 1 évig. Édesanyámnak P8 Lite van kb 3 hónapja. Mind a kettő jó kis készülék. Egyikkel sem volt semmilyen gond. Selfizésben szerintem az egyik legjobb. Asphalt 8 lazán megy. Sőt még az egyik legnagyobb "erőt" igénylő játék a RealRacing 3 is. A Huawei saját Android felülete szerintem az egyik legjobb Android felület. Bár sokak szerint fura hogy nincs menü. De nekem ezzel nem volt semmi bajom mivel már szinte mindenki kiteszi a képernyőre a fontos alkalmazásokat. A Lenovo tesztek alapján erősebb. Viszont nekem ezek a fizikai gombok olyan gagyi hatást keltenek... Szerintem már alapnak kellene lennie a kapacitív gomboknak. Már csak azért is mert hadd én döntsem már el hogy melyik oldalt szeretném a "vissza" és az "alkalmazásváltó" gombot :)
Csak egy iPhone tulaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!