Tudnátok ajánlani kínai, de még megbizható telefon márkákat?
Figyelt kérdés
xiaomi,lenovo,meizu,huawei,zte, stb
Ezeken kívűl.
2016. máj. 18. 17:35
1/7 anonim válasza:
Ezeken kívül még vannak B kategóriás gyártók,azok pedig hagynak maguk után minőségben és optimalizálásban bőven kívánnivalót,csak papíron erősek de legalább olcsók.A HTC kimaradt de az tajvani.A Doogee csinál néhány olcsóbb telefont még.
2/7 anonim válasza:
Van még egy pár gyártó ezeken kivűl is. Ulefone , Elephone, Vkworld, de ott van a LETV.
Azt kell tudni hogy a LETV jelenleg a világon a harmadik legnagyobb telefon gyártó. Ezek mind nagyon minőségi telefonokat csinálnak.
3/7 anonim válasza:
Meg az Oukitel-t , Leagoo-t , Cubot-ot se felejtsük el. Vagy ott van még a Zopo, Vernee.
4/7 anonim válasza:
Nekem Ulefone van és ez nem csak papíron erős. 50 rugó de kb annyit tud mint nálunk ami 120-150-be kerül. És ezt nem csak én mondom hanem már próbálták nagy telefonosok is .Az akinek Sonyja és az akinek iPhoneja van. Pedig bele akartak kötni, de a végén azt mondták: hú ba...eg ez nagyon jó.
5/7 anonim válasza:
#4.A B kategóriások közül is lehet jót kifogni,ha még értesz is hozzá hogy finomra hangold akkor felér a legdrágább telefonokkal.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Én ezeken a márkákon gondolkodom; oukitel, blackview, doogee, vkworld,homtom. Igazából egy árban vannak, viszont nem tudom hogy melyik megbizhatóbb/minőségibb
2016. máj. 18. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!