Ha van mobilnetem de mar csak 180 mb es megosztom a netem viszont nem engedek senkit racsatlakozni mert lekodolom akkor AZ elvesz tobb megat mintha csak neteznek?
Figyelt kérdés
AZ le a nevem h lanyoknak ingyen net majd ha bent leszek a varosba es lekodolom hatha vmi nosteny vegre ramcuppan2016. máj. 18. 16:30
1/5 anonim válasza:
Ez szupi ötlet. Így jó közel kell jöjjenek a lányok, mert ez a megosztott net max egy méterről érzékelhető egy másik készülékkel. A lánynak meg folyton közelednie kell, ahogy próbálkozik elérni a csalidat, mert hát ugye még le is van kódolva.
2/5 anonim válasza:
Ha bekapcsolod a Hotspot-ot, akkor valamivel több megy el, mint a tényleges nethasználatod, mert annak a működése is adatforgalommal jár. Szóval ha nem akarod, hogy bárki más is használja, akkor ne oszd meg.
3/5 anonim válasza:
Ennyi netet ne ossz meg. Ez semmire se elég még neked se.
4/5 A kérdező kommentje:
igaz csak ugy eleg hogy itthon nem hasznalom csak ha elmegyek vhova, itthon meg van wifi hala a jo istennek, am nem engednem h racsatlakozanak ez csak csali lenne
2016. máj. 18. 19:58
5/5 anonim válasza:
Nem tudom milyen telód van de nekem a hotspot úgyis bekapcsolható ha nincs mobilnetem. Tehát a mobilnet ki van kapcsolva csak a hotspot aktív.(magyarul a semmit osztom meg).Mivel te úgyse akarod hogy ténylegesen használják a neted csináld te is így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!