Samsung Galaxy S7 Edge vagy Iphone 6S Plus?
Sziasztok! Tudom, hogy Google-n rá lehet keresni, meg vannak hasonló témájú kérdések, de én pontosan a Ti véleményetekre vagyok kíváncsi, őszinte véleményetekre. Oltogatók kerüljenek....Köszönöm! :)
Szóval....
Arról lenne szó, hogy le szeretném cserélni a telefonomat, de nem tudom, hogy melyik lenne jobb döntés, az S6 Edge, vagy a 6S Plus. Nekem mindkettő tetszik külalakban, dizájnjában, mind a kettő nagyon stílusos és egyedi. Viszont nem értek nagyon a belső felépítésükhöz, a kamerához és a hasonló dolgokhoz! Ebben szeretném segítségeteket kérni:
1.Írjátok le nekem, hogy melyik a jobb.
2.Magyarázzátok meg, hogy miért az a jobb, amelyiket ti választottátok.
2.Írd meg, hogy hogyha te választhatnál melyiket vennéd meg magadnak.
Válaszotokat előre is köszönöm! :) További szép napot!
iPhone, nyilvan.
Es hogy miert nem Samsung? Mert mar van egy szamszungom amire miota megvettem egy frissites se jott, allandoan lefagy, meg szupport nulla.
2# Egyèrtelműen S7..
Gondolom vmi ace 3, vagy galaxy s3 minid lehetett..
Szia!
Látom az előttem szólók semmi újat nem mondtak, úgyhogy majd Én segítek.
Én is hezitáltam a két telefon között, de végül a Samsung Galaxy S7 Edget vettem.
Mindkét készülék mellett szólnak érvek és ellenérvek, például a Samsungnál az, hogy forradalmi a kinézete, csodálatos felhasználói élményt biztosít, és frissebb is, mint az IPhone. Sok színben kapható, és az üveg hátlap nagyon elegáns kinézetet biztosít, ezek mellett bővíthető a memória, és olcsóbb is. Ellenérv, hogy a hátlap üvegborítása hamarabb megrepedhet, és a két telefon közül a iPhone sokkal masszívabb szerkezet. Az IPhone mellett szól, hogy vékonyabb, kompaktabb és könnyebb, mint az S7 Edge, viszont mivel nem bővíthető SD kártyával, ezért ha a 32/64 Gb-os kiviteelt veszed, akkor rögtön 50-60 ezer forint az eltérés, ami már döntő szerepű is lehet... :/
Az előttem szólók sokan írták, hogy semmiképp nem a Samsungot válaszd, mert nincs rá suppor és frissítés, de komolyan! Ne hasonlítsuk össze a közép, az alsó és a csúcskategóriás telefonokat! Egy 20.000 Ft-os telefon esetében nyilván nem törik magukat a fejlesztők a frissítésekkel, de ez a csúcskategória, itt lesz frissítés. Nagy különbség még a két Operációs rendszer, ugye az Android meg az iOs. az hogy melyik jön be, teljesen személyfüggő, ebben nem tudok segíteni.
Összességében mindkét telefon masszív, hosszú távú használatra tervezett készülék, és bármelyiket választod, jól jársz vele. Én s Samsungot ajánlanám, és azt is választottam, de ez nem befolyásoljon téged.
Remélem, azért tudtsm egy kicsit segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!