Hogyan lehet visszaállni feltöltőkártyás "előfizetés" esetén alapcsomagra a Vodafone-nál?
Figyelt kérdés
Olcsó telót vettem, Vitamax Instant 500 Ft.-os Vodafone sim-mel. Ez az a hagyományos feltöltős sim, amikor van 365 napod, meg viszonylag magas percdíjad, 'oszt jól van. Én elvetemült, egyszer befizettem 3 e Ft.-ot, és átállítottam Vitamax S, vagy M csomagra. Gyakorlatilag ezzel "előfizetéses" feltöltőkártyássá váltam...mivel, 30 nap múlva lejár a feltöltés, és nem enged telefonálni, csak, ha újra feltöltöm. Nema kedvezményeket veszi el, hanem NEM enged telefonálni!!? Hogy tudok vissza állni a jó, öreg feltöltős rendszerre?2016. máj. 17. 13:02
1/2 anonim válasza:
Be kell fáradj egy üzletükbe személyesen elintézni.
2/2 anonim válasza:
Ki mondta neked ezt a hülyeséget hogy nem enged telefonálni 30 nap után?A 30 nap az az idő amíg a kapott ajándék percek és adatmennyiség él.Amúgy le van írva a Vodafone oldalán.
Mi történik 30 nap után?
Abban az esetben, ha a 30. napon van a csomagodnak megfelelő összeg az egyenlegeden, automatikusan megújul a csomagod, és levonása kerül a csomag díj.
3 nappal korábban SMS-ben szólunk, hogy töltsd fel az egyenleged. Ha ennek ellenére nincs feltöltés, akkor csak a legközelebbi feltöltés és a csomagdíj levonása után kapod meg ismét a tarifa nyújtotta kedvezményeket. Addig pedig 49 Ft-ért tudsz normál díjas hívást indítani és SMS-t küldeni belföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!