Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem működik a kártyám, mi...

Nem működik a kártyám, mi lehet a gond a telefonommal?

Figyelt kérdés
Vettem egy 70-es kártyát, aktiváltam de nem tudom használni. Beleraktam anyán telefonjába, ott tökéletesen működik, tudok hívni, hívást fogadni. Felhívtam a vodafont azt mondták állítsam vissza gyárira, megvolt... de semmi. Ugyanúgy sz@r. Mi lehet a gond?
2016. máj. 16. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:

"Ugyanúgy sz@r"

Ez aztán a precíz hibameghatározás. Ha szar, húzd le.

2016. máj. 16. 19:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy rossz és használhatatlan a kártya az én telefonomba*
2016. máj. 16. 22:05
 3/4 Boda Gergő ***** válasza:

azért néhány adatot tényleg megadhattál vcolna:

*a problémás telefon pontos tipusa

*esetleg eddig milyen kártyát használtatok vele,

*be kéri-e a pin-kódot (ha igen ír-e ki valami hibát, ha nem kér pint mit ír ki)

*használt, vagy új telefon, most vetted-e, esetleg hol vetted.

Lehet a telefonod szolgáltatófüggő, lehet csak nem sikerül neki letölteni a sim-ről a szolgáltatói paramétereket (ezt ekkor kézzel beírjuk), lehet tényleg sérült a telefon szoftvere (ekkor otthon is frissítheted) vagy sim foglalata, de ezekhez a fenti adatok kellenének.

2016. máj. 17. 10:25
 4/4 A kérdező kommentje:

-Samsung

-Nem volt kártyám, csak amikor megvettem, (vodafone) de azt csak pár hónapig használtam.

-Igen. ha hívni, vagy sms-t küldeni akarok, azt írja ki hogy nincs regisztrálva a hálózaton.

-Használt, 2 éve vettem.

2016. máj. 17. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!