Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ajánlanátok mobiltelefonokat...

Ajánlanátok mobiltelefonokat max 80ezerért? (HTC, LG, Sony)

Figyelt kérdés

A HTC One M8-at néztem ki ami még befér a keretbe és tökéletes is számomra a tudása+android 6.0 frissítést is kapott/kap. Sony Xperia M4-em után megszokott méretű,annyi hogy az M8 1mm-vel magasabb,és 2 mm-vel keskenyebb amit talán nem lehet észrevenni.

De azért még érdeklődnék más telefonok felől vagy megerősítést várnék a One M8-ra.

Az ár max 80ezer, legyen SD kártya bővíthetősége, a képernyő mérete max 5 hüvelyk, és csak Sony, LG és HTC mobilokra vagyok kíváncsi ki mit ajánl. És ezekből is a felső kategória felé kacsintgatok.

2016. máj. 16. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
Xiaomi redmi note 3pro
2016. máj. 16. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:
LG Nexus 5X
2016. máj. 16. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:

#1 Az lenne a nyerő ebben az árkategóriában, de csak 3 márka közül kért tippet és max 5 hüvelykkel.

Amúgy ne a millimétereket nézd, hanem a Screen-to-body ratio értékét, ami a HTC-nek jobb.

Megnéztem, és a 2014-es felsőkategóriás HTC, Sony vagy LG telefonok közül (az adott feltételekkel) csak az M8 jöhet szóba. HTC-k amúgy elég jók, rendesen meg vannak csinálva, sztereo előlapi hangszórójuk van, csak durván túlárazottak. De a hátlapi kamerája visszalépés lenne a Sony után, és szerintem processzorban sem éreznél nagy változást, kivétel ha sokat játszol, mert abban egyértelműen az M8 nyerne.

2016. máj. 16. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:
#2 A Nexus 5x drágább kategória, nem bővíthető és nagyobb mint 5 hüvelyk.
2016. máj. 16. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem dobj rá egy picit, és 90ért már lehet kapni nexus 5xet. Az még jóóó sok ideig lesz támogatva, igaz nem bővíthető, de annyi előnye van, hogy ez szerintem elfogadható kompromisszum.

A htc one m8 már régi, és gyengus (középkategória közepe).

Meg ugye irod hogy max 5col. nos azokkal a kávákkal már ott van egy 5,5colos telefon szintjén a m8.

2016. máj. 16. 15:40
 6/6 A kérdező kommentje:

ami azt illeti a nexus 5x-el meg lennék elégedve ha lenne bele sd kártya bővíthetőség.

az M4-embe csak 8 gb szabad hely volt,és abból 300mb-ot szabadon kellett hagyni+amit a rendszer megevett vagy még többet,+a több gb-nyi képem ,zeném és néhány játékom 1 nap alatt felemésztené azt a 14 gb-nyi maradt belső tárhelyet+ja meg még azt a sok rendszer és alkalmazásfrissítést nem is említettem.

most van egy 32gb-os sd kártyám amin ez a sok dolog fent van,kivéve olyan 1gb zenét amit a kitkat android nem engedett az sd kártyára menteni.

meg azért csak ennyi a keretem mert amire én használom a telefont ez nekem elég. facebook,instagram,böngészek,zenét hallgatok,telefonálok,néha-néha játszok,üzeneteket küldözgetek,fényképezgetek és még néhány hétköznapi apróság.+a hobijaimra fordítom inkább azt a +10ezer forintot minthogy egy kicsivel jobb telefonra...

2016. máj. 16. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!