Miert nem kuld ertesitest a Messenger a telefonomra?
En is Vettem egy iphone 4-et. Es az app store-ban nem lehet letolteni a. Messengert mert 8-as verzio kell hozza viszont frissitettem a. Szoftvert es a 7.1.2 a. Legujjabb verzio rajta. Es segitett nekem egy srac feszen hogy a. Safariba irjam be hogy:ios. Hipstore. Mobi es ott le tudom tolteni. Ez valoban mukodott is. Viszon akar hanyszlor kilepek es lazarom a. Telot es vissza ralepek az alkalmazasra kijelentkezik magatol mindig. Es azt sem mutatja hogy ki elerheto. Es amikor irnak nem is jelzi se ugy hogy hangot adna se ugy hogy villogna. Es ott van az ertesiteseknel egy "! " Es ramnetem es irja hogy kell beallitani: beallitasok, ertesitesi kozpont, messenger, megjln. Zarolt kepernyon, valaszd a sav pontot. En mindent kijeloltem. Es akkor sem jelzi ha irnak viszont ezt a. Valaszd a. Sav pontot nem is talalom .
Valaki segitsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!