Melyiket ajánlod? Bővebben lent >>
Vodafone 541,Samsung Corby,LG KP500 vagy Sony Ericsson W205
kéne uj telo és ezek vannak olyan árban amennyit megengedhetek magamnak,és ezek tetszenek. melyik lenne a legjobb választás? részletesen írjátok le légyszi :) esetleg más ajánlat?
Samsung Corby vagy Sony Ericsson w205 :)
LG sz.r márka, vodafone meg,, hát nemtom...tetod :P
Nekem Corby-m van, és én nagyon szeretem, szerintem nagyon szép, és nekem elég a tudása. Játékok nincsenek rajta, ha ez zavar, akkor nem ajánlom. Többen mondják, hogy nem jó, de én teljesen meg vagyok vele elégedve!
Barátnőmnek LG KP500 van, az annyival jobb, hogy van hozzá érintőceruza, azzal könnyebb használni az érintőképernyőt. Szerintem az a telefon is szép, és játékok is vannak rajta. A design-ja a Corby-nak jobb szerintem, több mindent át lehet rajta állítani, egyedibbé lehet tenni. Döntsd el, mire van szükséged! :)
a játékok nem érdekelnek. inkább csak a kép minőség és a zenék.meg persze hogy tudjak vele telefonálni.
köszi a válaszokat :-)
szép.tetszik.
nemtudod az ára mennyi lehet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!