Iphone 6s 64gb vagy Galaxy S7 Edge 32gb?
2 évre majdnem negyed milliós telefonnal? Ahhoz gratulálok haver... Használtan vettem közel 1,5 éve egy iphone 4S-t és tökéletesen jó, mint telefon. Játszani nem szoktam rajta, de emailezni, interneten megnézni pár dolgot, telefonálni tökéletesen elég.
Már nem azért mondom, ha 2 évente így tudod szórni a pénzt, akkor tök jó neked, de ár-érték arányban szerintem nagyon rosszul csinálod...
Samsung Galaxy S7 Mert->
Sokkal több mindenre lehet használni, szebb kijelző, felhasználóbarátabb kezelőfelület, jobb aksi, jobb kamera, vízállóság, bővíthető tárhely.
Hmm, ez már vagy a 4. ilyen kérdés ahova ezt írom le :D
"Sokkal több mindenre lehet használni"
pl?
Én pont az AMOLED kijelző miatt nem ajánlom a készüléket. Rengeteg pozitív tuladjonsága van ennek a modern kijelzőnek, negatív viszont csak egy-kettő. Azonban az az egy-kettő, megpecsételi számomra a sorsát minden elektronikus eszköznek ami AMOLED kiejlzőt használ (TV, Mobil, Monitor stb.)
Amit érdemes tudni a pozitív tuladjonságok mellé:
- AMOLED-kijelzők nehezebben olvashatóak erős napfényben! Az AMOLED-kijelzőkben használt szerves anyagok idővel lebomlanak -> Ezt úgy kell elképzelni, hogy idővel folyamatosan csökken a fényereje és az árnyalatok/színek erőssége, kvázi aki hosszú távra tervez egy AMOLED kijelzőjű készülékkel az simán megérheti, hogy a szuper csúcs 200.000+ HuF-os mobiljának a kijelzője a fekete és a fehér színekben kimerül.
A kettő készülék közül az iPhone-val jobban jársz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!