Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefonszolgáltatók milyen...

A telefonszolgáltatók milyen programmal függetlenítik a telefonokat?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Működőképes programot keresek megvásárolásra.
2016. máj. 16. 11:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Azt hol tudnám megnézni? Nem baj hogy 133 ezer.

Miért nem lehetne hivatalosan csinálni? Nem egy gsm bolt van aki csinálja ezeket...

2016. máj. 16. 16:08
 12/16 anonim ***** válasza:

attol az meg magyar torvenyek szerint buntetendo cselekmeny. tehat a szamlan ne fuggetlenites legyen, hanem mobil szerviz, vagy mas szolgaltatas.

Manapsag az interneten barmit meg lehet venni. nezz korul, erdeklodj, olvass forumokat mi mire jo.

Hogy miert is nem irok ki konkret dolgokat mikor nem vagyunk konkurenciak? mert a magyarorszagi sok-sok konkurencia nem venne jo neven. valamint ez a leg konnyebb: semmit nem keresni csak kerdezni, majd valaki ugy is megmondja a valaszt, te meg majd keresed vele a penzt. es segitek, de bizonyos keretek kozott. ne vard el,hogy ha megy hozzad egy telo, kerdezel es megmondom,hogy kell megcsinalni. vagy csinalhatjuk igy is de akkor adok egy szamlaszamot es szetdobjuk a hasznot. Valamint tisztaba kell lenned a fogalmakkal. mi az a TWRP, EFS, ROOT, QCN, PID, CERT, ABOOT, CP, AP, HASH, RECOVERY, ADB, FASTBOOT, BOOTLOADER, CID, S-on, S-off, RUU es rengeteg rengeteg dolog van minden egyes telo tipusnal mas es mas. ha ezzel akarsz foglalkozni, ezekkel nap mint nap talalkozni fogsz, tudnod kell,mert szajbaragosan senki nem fogja elmagyarazni. mondom....segitek, de van egy hatar...

2016. máj. 16. 16:49
 13/16 A kérdező kommentje:

Ezek nagy részét tudom.

De keresgéltem... De értelmes programot nem találtam. Nem tudom melyik ilyen program megbízható.

Nem véletlenül kérdeztem meg... Hanem azért mivel én nem találtam olyan programot. 2 programot találtam amit talán ha meg vennék menne is. 1 Samsung-osat meg egy Nokiásat. mind2 15 telefont támogat. és mindkét program 450$-ba/db.

2016. máj. 16. 17:39
 14/16 anonim ***** válasza:
irreálisan magas az összeg a 15 telefonhoz képest. nem tudom mit találtál, de én olyat nem vennék amihez nincs hardver kulcs. Ha gondolod dobd át privátba a linket, ránézek mi lehet az, de nem sok jót sejtek. Azt tudnod kell,hogy vannak cuccok amiket ha megveszel, korlátlanul tudod használni, nyitni vele telókat, azokat amiket támogat. vannak cuccok amiket ha megveszel, korlátlanul tudod használni 1 évig, utána hosszabbitanod kell a licence-t némi összegért. vannak cuccok amiket ha megveszel, korlátlanul tudod használni telefonok nyitására, ám lesz benne egy két tipus amit ha nyitni akarsz azért külön fizetni kell programon belül, hiába vetted meg a cuccot. ez általában akkor van, ha nehezen megoldható a dolog, vagy esetleg nagyon kevés cuccban van benne az adott típus. És egy tanács amit nagyon érdemes megfogadnod: nem elég egy dologgal lefedni egy típust. pl veszel egy cuccot samsungra. Tuti,hogy kell venned egy másik fajtát ugyan ugy samsungra. miért? becsúszhatnak hibák. egyik cucc sem csinálja 100%-ban tökéletesen az összes telefont. nyitás közben ha nem ismert szoftverbe, kernelbe, vagy uj védelembe ütközik a program, megakad. eredmény: teló nem kapcsol be. akkor kell a másik cucc, mert az frissebb,és megoldja. vagy épp más algoritmussal dolgozik. merthát nem lehet visszaadni az ügyfélnek a telót ugy,hogy "bocs, elrontottuk, nem kapcsol már be és az összes telefonszámod,és adataid elvesztek" résen kell lenned, tudnod kell mit mikor és mire nyomsz a programba. szoval privi ha gondolod és meglesem mit találtál.
2016. máj. 16. 22:02
 15/16 A kérdező kommentje:

Na most azt így hirtelen nem találom. De írtam privátot.

Amit találtam és nem is lenne túl drága. fastgsm.com de nem tudom mennyire megbízható. Meg hogy mennyi időre van.

2016. máj. 17. 09:17
 16/16 A kérdező kommentje:

Senki nem tud semmit?! :/ :(

Valami értelmes programot. Ami akár 200-250$ dollár is. De sok telefont "ismer".

2016. máj. 17. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!