A telefonszolgáltatók milyen programmal függetlenítik a telefonokat?
Azt hol tudnám megnézni? Nem baj hogy 133 ezer.
Miért nem lehetne hivatalosan csinálni? Nem egy gsm bolt van aki csinálja ezeket...
attol az meg magyar torvenyek szerint buntetendo cselekmeny. tehat a szamlan ne fuggetlenites legyen, hanem mobil szerviz, vagy mas szolgaltatas.
Manapsag az interneten barmit meg lehet venni. nezz korul, erdeklodj, olvass forumokat mi mire jo.
Hogy miert is nem irok ki konkret dolgokat mikor nem vagyunk konkurenciak? mert a magyarorszagi sok-sok konkurencia nem venne jo neven. valamint ez a leg konnyebb: semmit nem keresni csak kerdezni, majd valaki ugy is megmondja a valaszt, te meg majd keresed vele a penzt. es segitek, de bizonyos keretek kozott. ne vard el,hogy ha megy hozzad egy telo, kerdezel es megmondom,hogy kell megcsinalni. vagy csinalhatjuk igy is de akkor adok egy szamlaszamot es szetdobjuk a hasznot. Valamint tisztaba kell lenned a fogalmakkal. mi az a TWRP, EFS, ROOT, QCN, PID, CERT, ABOOT, CP, AP, HASH, RECOVERY, ADB, FASTBOOT, BOOTLOADER, CID, S-on, S-off, RUU es rengeteg rengeteg dolog van minden egyes telo tipusnal mas es mas. ha ezzel akarsz foglalkozni, ezekkel nap mint nap talalkozni fogsz, tudnod kell,mert szajbaragosan senki nem fogja elmagyarazni. mondom....segitek, de van egy hatar...
Ezek nagy részét tudom.
De keresgéltem... De értelmes programot nem találtam. Nem tudom melyik ilyen program megbízható.
Nem véletlenül kérdeztem meg... Hanem azért mivel én nem találtam olyan programot. 2 programot találtam amit talán ha meg vennék menne is. 1 Samsung-osat meg egy Nokiásat. mind2 15 telefont támogat. és mindkét program 450$-ba/db.
Na most azt így hirtelen nem találom. De írtam privátot.
Amit találtam és nem is lenne túl drága. fastgsm.com de nem tudom mennyire megbízható. Meg hogy mennyi időre van.
Senki nem tud semmit?! :/ :(
Valami értelmes programot. Ami akár 200-250$ dollár is. De sok telefont "ismer".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!