Lenovo a5000 vélemények?
Habár nekem nem A5000-em, hanem A7000-em van, hátha tudok segíteni. Ugyanis a típushibák szerintem ugyanazok lehetnek, és mivel egy széria, sok a hasonlóság is a két modell között. Én 2 hónapja vásároltam a telefonomat, és vegyesek az érzelmeim. Ár/érték arányban elég jónak mondanám, és főleg emiatt vásároltam Lenovo-s készüléket. Mivel elég kicsi az árrés a modellek között, ezért én azt javasolnám hogy akkor már inkább te is A7000-et vegyél. Ugyanis kb. 45ezer forintért már hozzá lehet jutni. Na de jöjjenek a tapasztalatok.
A kamerák gyengék. A 8 megapixeles hátlapi kamerák normális fotó elkészítésére alkalmatlanok. Az előlapi kamera (5mp) esetén is baromi homályos. A belső tárhely nevetségesen kevés, eleve a rendszer elfoglalja ennek a felét. Igaz bővíthető a telefon mondjuk. A hardwer optimalizálás nem a legjobb. Nekem 8 magos procim van, amihez igen kevésnek bizonyul 2GB RAM, és habár játékoknál ez egyáltalán nem mutatkozik be, az andoridos fagyásoktól egyszerűen lehetetlen megszabadulni. De ebben az árkategóriában vehetsz akármilyen telefont is, az Android mindig keresztbe fog neked tenni. A hangszóró is elég fapados, zenehallgatásra, bluetooth kihangosító nélkül alkalmatlan. Viszont hangzásra szép és tiszta. A képernyő is nagyon szép, élvezet rajta még filmeket is nézni. Nagyon könnyű a telefon. Nagyon szuperül fogja a Wi-Fi-t. Az akkumulátor strapabíró, lassan merül. Töltővel egy óra alatt maxra fellehet tölteni.
Én nem bántam meg hogy ezt a telefont vettem, de mégegyszer biztos hogy nem vennék ilyet. Egyszerűen lehetetlen hogy olyan telefont vegyen az ember, aminek kedvező ára van és minden igényt kielégít. Mert még ha valakinek kis igénye is van, az Android operációs rendszer gondoskodik róla hogy felbosszantsa az illetőt. Mindezek mellett én azt mondom hogy bátran megvehetet a telefont, ugyanis nem igazán tudsz jobbat találni, ilyen árkategóriában. Ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!