Telefont szeretnék venni még hozzá Samsung Galaxy Note5-öt mi a véleményetek róla?
Jó teló csak nem kapható Mon--->Nincs szervíz.
De ha nem itt élsz, akkor oké.
(még valami. csak úgy zárójelesen. Ugye tudod, hogy ez már nem csúcs telefon? Mmint még mindíg felső kategóriás, de nem csúcs! A 2016os (eddig kijött) csúcsok jelenleg +50-60%kal jobbak hardverileg, mint a note5, és ugye kb 1 árban lehetnek vele. De ha ez téged nem zavar, nagyon jó teló ;)
Nekem az van, nagyon jó teló!
Oké, hogy nem "csúcs" teló már, de pl a galaxy s7 is max annyiban jobb hardverileg, hogy az appokat kb fél másodpercel elöbb nyitja meg. (hűha)
Szóval, ugyan úgy hozza ez a teló maxott, gyors, minden futt rajta, jó kamera, stb.
Igen,sajnos a samsung szervíz nem foglalkozik vele, ha pl betörik a kijelző, de nekem így is megérte venni, mert én vigyázok a telefonjaimra.
Most újonnan 168ezer ez. Azért ez nem kevés pénz, és sztem azt kellene csinálnod kedves kérdező, hogy megvárod, hogy megjelenjen a Note6, hogy Note 5 ára csökkenjen, vagy gyüjtesz addig a Note6ra és lesz egy "csúcs" telód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!