Milyen telefont vegyek? ^^
Figyelt kérdés
tudom hogymár sokan kérdezték, de mégis milyen telefont vegyek ami megfelel az alábbi feltételeknek:
- max 10-20 ezer ft
- jó képeket csinál
- hangos benne a zene
- bővíthető memória
- nem torzítja a hangot
- és jól néz ki
ha tudnátok valamilyet ajánlani megköszönném :) lehetőleg nevet és árat is írjatok. köszi :)
2010. ápr. 9. 14:58
1/12 anonim válasza:
fúúú....20 ezerért már nem kapsz szerintem jó telefont..:)
Mármint nem annyira jót....bocsi
2/12 anonim válasza:
Szerintem nézz körül vaterán vagy teszveszen... Használtat kapsz ennyiért nagyon jót,... vagyis egész jót :D [pl lg kp500, samsung s5230, samsung corby]
3/12 anonim válasza:
Hát ha mindegyik feltételt nagyon szigorúan veszed, akkor én sem hiszem, hogy lenne 20 alatt...
Vagy ha van, bocsi, nem tudok segíteni.
4/12 A kérdező kommentje:
érteem. és drágabbakat,milyet ajánlanátok? vagy nektek milyen van?
2010. ápr. 9. 15:31
5/12 anonim válasza:
nekem Sony E. W200i, ami tök jó, 20 alatt volt, hangos a zene, nem torzít, bővíthető, és nekem tetszik kinézetre is :) viszont szarul fotóz, nagyon.
6/12 A kérdező kommentje:
az nekemis tetszik :) csakhát fontos h jó minőségű legyen a kép.. köszi a választ ^^
2010. ápr. 9. 15:49
7/12 anonim válasza:
HA nem zavar hogy használt akkor sony ericcson k800i
Azt kapsz ennyiért.
És megfelel a követelményeknek
8/12 anonim válasza:
majd két év múlva veszek wifis telefont. Addig is beérem az iPod touchommal. :D
9/12 A kérdező kommentje:
majd utánnanézek :)
hehe akiknek jólmegy.:D
köszi a választ (:
2010. ápr. 9. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!