Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ennek a telefonnak mi a típusa?

Ennek a telefonnak mi a típusa?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(A képek a "The Flash" című sorozatból vannak. Barry Allen-nek van ilyen telefonja).

2016. máj. 13. 19:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

[link]

De ez se rossz ennyi pénzért. És 3GB ram van benne.

2016. máj. 14. 14:54
 12/26 A kérdező kommentje:

Ez a Vernee Thor eszméletlen jó :D Csak Vodafone-nál, meg az üzletekben nincs -gondolom.

Hol lehet megszerezni ugyan ennyi áron? :D

2016. máj. 14. 19:05
 13/26 anonim ***** válasza:
A linkelt webshopban meg tudod rendelni. Házhoz viszik, Magyarországon érvényesíthető garancia is van rá. Nyugodtan megrendelheted.
2016. máj. 14. 20:07
 14/26 A kérdező kommentje:
És szerintetek a Samsung Galaxy Core Prime is jó? :D
2016. máj. 14. 21:45
 15/26 anonim ***** válasza:
Az eddig linkeltekhez képest nem olyan jó.
2016. máj. 14. 21:59
 16/26 A kérdező kommentje:

Akkor szerintem majd megrendelem, de nem tudom, hogy ez csak kamu vagy nem, mert életemben nem találkoztam még ilyen típusú telefonnal. :D

Szerintem előtte nézek majd még róla videókat, meg egyéb dolgokat, aztán rendelem meg.

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

2016. máj. 15. 08:59
 17/26 A kérdező kommentje:

Megnéztem a Vernee Thor mobiltelefon tesztelését...

Minden tetszik benne. Az árával együtt megéri a telefon, de tényleg egy a gyengesége, hogy az aksija nem valami jó, és hát nem szeretem, ha gyorsan merül.

Nekem már bőven elég, ha gyors a telefon (Min. 1GB RAM). :) És erre alkalmas a Samsung Galaxy Core Prime is. :)

2016. máj. 15. 18:17
 18/26 A kérdező kommentje:

Itt a telefonteszt:

[link]

2016. máj. 15. 18:17
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem csak a ramtól gyors a telefon. Hanem a hardvertől is és az optimalizáltságtól is. Márpedig ez utóbbiban a Samu nem remekel az olcsó készülékeinél.

Amúgy a Core primeban kisebb az aksi mint a Vernee Thor aksija. Átlag használat mellett az erősebb telefon, nagyobb aksival ugyan addig bírná mint egy gyengébb telefon kisebb aksival. Szóval nem lennél előrébb üzemidőben.

Akkor már inkább a Doogee X5 pro, gyengébbnek nem gyengébb mint egy Core prime, de több a ram benn és nagyobb az aksija és még olcsóbb is.

Vagy dobj rá egy 10-est Xiaomi Redmi 3 vagy Note 2, mind a kettőben bivaly aksi van (Redmi 3-ban 4000mAh, Note 2 3060mAh), ezek erősek is, gyorsak is és kellően nagy az aksijuk, hogy sokáig üzemeljenek.

2016. máj. 15. 20:41
 20/26 A kérdező kommentje:

Megfontolandó amit írtál :D

Szóval, Core Prime biztos, hogy nem.

2. választás van számomra:

Doogee X5 Pro, vagy a Vernee Thor :)

Köszönöm a segítséget! :)

2016. máj. 15. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!