Ma bementem a LIDL-be, és észrevettem, hogy a Blue Mobile csomagokat már nem értékesítik. Ez miért szüntették meg? Esetleg valaki Blue Mobile csomagot szeretne venni, ezt hol teheti?
Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 11:34
1/14 bp1985 válasza:
Nincs már blue mobile. Kb 2 hónapja bejelentették a megszünést.
3/14 A kérdező kommentje:
Azt már a múlt hét végén(?) is észrevettem, hogy már nem értékesítik, a Tesco Mobile-ról tudtam, hogy meg fog szűnni. Majd utána nézek a neten, mikor jelentették be pontosan, hogy a Blue Mobile meg fog szűnni.
2016. máj. 12. 13:17
4/14 A kérdező kommentje:
Most néztem utána a neten, a Blue Mobile-nál inkább fejlesztés zajlik, nem gondolkodnak a megszűnésen.
2016. máj. 12. 13:22
5/14 anonim válasza:
Ha árban lényegi különbség lenne akkor meg is érné váltani de jelenlegi "akcióik" egy forintot nem érnek.
6/14 anonim válasza:
5. A legalacsonyabb a percdíjuk (a feltöltőkártyások között). Mi kellene még, hogy megérje?
7/14 anonim válasza:
6-os ez így nem teljesen igaz mert a többi szolgáltatónál van pl 100 ingyen perc, vagy egyéb kedvezmény pl ingyen hívható 5 szám ,vagy a vodaredeseknek a korlátlan ingyen hívás stb ami kompenzálja a drágább alap percdijjat.
8/14 anonim válasza:
5 számot ingyen? Az melyik?
(Vodafon red minimum 10 ezer havonta, hogy jön ez ide? Havidíj és kötelezettség nélküli csomagról van szó, ilyenből nincs olcsóbb, ez viszont teljesen igaz)
9/14 A kérdező kommentje:
Olyan nincs, hogy 5 számot ingyen hívhatunk. Olyan viszont igen, hogy olcsóbb percdíjjal. Édesanyám, kislányom(11 éves lesz, neki is van telefonja!!!) és Én T-Mobile-osok vagyunk, és Domino 5 díjcsomagunk van. Erre céloztam, hogy 5 számot OLCSÓBB PERCDÍJJAL lehet hívni(ez 39 Ft percenként, ugyanez áll az SMS-ekre is). A többi esetben a hívás és SMS 49 Ft percenként.
2016. máj. 12. 16:58
10/14 anonim válasza:
A Blue Mobil nem szűnik meg, bármelyik Lidl áruházban elérhetőek a készülékek, SIM kártyák, feltöltő bónok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!