Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont ajánlanátok?

Melyik telefont ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Lg G4-et néztem ki, de Iphone-k is megfogtak.

Még csak Androidos telefonom volt, ezért is félek az IOS-rendszertől, hogy nem fogom tudni használni rendesen.

Várom az ajánlatotok:D

2016. máj. 11. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
G4
2016. máj. 11. 20:47
 2/4 A kérdező kommentje:

valami indok?

:D

2016. máj. 11. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is G4! Az iPhone-nál legnagyobb részben a márkanevet kell megfizetni, az nyomja fel az árát, illetve az iOS túlzottan zárt rendszere blokkolja az adatátvitelt is, így csak másik iPhone-nal illetve Apple-termékekkel kompatibilis.

Az Android nyitott rendszer, teljesen szabad adatátvitellel, és ráadásul egyénileg testreszabható saját ízlés és stílus szerint, az iOS-nál ilyen sincs. És bár az Android hardverfüggő, a G4 hardvere közel sem mondható gyengének. A G4-nek ezen felül bővíthető a memóriája, levehető a hátlapja, nagyobb kapacitású és cserélhető az akksija, 8 MP előlapi kamera, QHD-kijelző, és a G4-nek van a telefonban létező legjobb kamerája, a képminősége egyszerűen tökéletes. Arról már nem is beszélve, hogy eleve sokkal olcsóbb is, már 100 ezer Ft alatt kapható normális webshopban is (Mobilkereskedés) gyári garanciával. Egyszerűen nem tudok ellenérvet felhozni, minden a G4 mellett szól!

2016. máj. 11. 21:08
 4/4 A kérdező kommentje:

étrtem, utolsó köszi, megfogtál:)

G4-em lesz:)

2016. máj. 11. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!