Djuice! Te váltasz? Ha igen leírod, mi volt?
Figyelt kérdés
Van ez a Kártyás20, akkor gondolom csak ez az egy a kártyás. Megleltem a hozzám legközelebb eső boltot. Nos, akkor bemegyek veszek egy sim-et (de mégis mennyi?) és telot is kell venni vagy mi? Kártyafüggetlen nem jó vagy pannonos? Mi a hívószáma?
Aki mától vált az írja már le, mi volt! És mik ezek a kedvezmények! Köszike
2010. ápr. 9. 06:50
1/6 anonim válasza:
számlás20 van és kártyáa29
ha van pannonos telefonod akkor nem kell venni illetve a kártyafüggetlen is jó.
Hívószámot ott kapsz.
a sim 3900 amiből 2500 lebeszálhető
2/6 anonim válasza:
..és akkor ugyanúgy tölthető pannonos feltöltő kártyákkal vajon? Semmi konkrét infót nem találni
3/6 A kérdező kommentje:
hát jah, semmit nem lelek róla, ami értelmes lenne, nem kapok választ
2010. ápr. 12. 07:11
4/6 anonim válasza:
Igen. Bármelyik Pannonos feltöltőkártyával feltölthető a telefon, ha az kártyafüggetlen, vagy előtte is Pannonos volt.Igazából a kártya már nem nagyon dívik. A forint-feltöltést bármelyik ATM-nél,a legtöbb mobiltelefon értékesítőnél és minden postahivatalban kártya nélkül is feltöltheted. A SIM kártyához megkapod a Pin1 és a PUK- kódot, valamint az új telefonszámodat. (a pin1 az alap kód. Ezt kell beütni, ha a telefon bekapcsoláskor kéri a pin-kódot. Ezt nagyon meg kell jegyezni, mert ha háromszor elrontod a pin-kód beütését, akkor csak a PUK-kód beütésével tudod újból használni a készüléket. Tehát előszőr a sim kártyát kell aktiválni, majd ezt követően a különböző névértékű forint-feltöltést kell elvégezni. Reméllem tudtam segíteni.
5/6 A kérdező kommentje:
nem ezt kérdeztem, értek a sim-hez.
2010. ápr. 12. 16:31
6/6 anonim válasza:
vehetsz csak SIM-et vagy telefonnal együtt is. A djuice SIM használható pannonos telefonban is, vagy kártyafüggetlen telefonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!