Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudnátok véleményt mondani...

Sirand kérdése:

Tudnátok véleményt mondani erröl a telefonrol? Www.Emag.hu/wink-city-se-mobiltelefon-kartyafuggetlen-dual-s im-3g-quad-core-5-ips-hd-8gb-fekete-wink-city-se/pd/DVG303BB M/

Figyelt kérdés
2016. máj. 10. 19:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A processzora nem valami szuper, de ennyi pénzért korrekt, a hardver többi része viszont nagyon is okés, ár-érték arányban talán túlzottan is, főleg ha még hozzávesszük hogy 2 év garanciával..., gyanúsan olcsó! Viszont lehet, hogy az ára tükrözi a minőség hiányát, nem tudom, elvégre ez egy noname márkás telefon, komolyabb mobilos weboldalak nem is foglalkoznak vele (például Mobilaréna, GSM Arena). Viszont alig 22 ezerért szinte ingyen van, tehát akkorát mégsem buksz vele anyagilag, én mindenképp megkockáztatnám, próba szerencse!
2016. máj. 12. 20:02
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2016. máj. 12. 21:20
 13/14 anonim válasza:
Ilyen telefonom van nekem megfelel. A camera éles, előlapi kamera is jo. Gyors sok alkalmazás van rajta ugy is nagyon gyors csak ajánlani tudom.
2016. máj. 18. 14:26
 14/14 Meton ***** válasza:
Nekem Wink Share van. Nem akartam rá sokat költeni, 16 ezer pedig korrekt ár volt érte. 4 magos proci, mondjuk ettől többet vártam volna, de eddig bőven jó. A Nokia 5130-at cseréltem le, ahhoz képest sokkal jobb. A memória kártya foglalattal van egyedül gondom, mert belül van, amiatt macerás cserélni. Ez az egy Nokián sokkal jobb volt. A képek, fájlok számítógépre másolása nekem kicsit macerás, mert usb kábel és ip cím kell hozzá, ftp protokollt használ. Elég kevés a memóriája, de eddig még bőven elég Szerintem ezen az áron nagyon megéri, ár/érték arányban verhetetlen. Az aksi is kicsi, nem árt, ha van powerbank még mellé.
2016. júl. 3. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!