Galaxy S4-et vegyek?
Nekem S4-em volt, mikor kijott. Aztan ra fel evvel ketszer leesett, es annyi volt a kijelzojenek.
A baratomnak meg mindig s4-e van, de rettenetesen utalja, tobbszor csinalt gyari visszaallitast, mert egyszeruen nincs rajta hely, es tele van ki nem hasznalt appokkal.
Amig nekem volt samsungom, igyekeztem kihasznalni a telefon minden kepesseget, de ra kellett hogy jojjek; lehetetlen.
Olyan appok vannak rajta gyarilag, amikre ra sem nez az ember, mert nem kell! Van rajta persze ertelmes is es a kameraja is szep napfenyben (de melyik telo nem), de annyi mindenre lehetne az appokat hasznalni, hogy elkezdesz maniakus telefonnyomogatova valni, es elkezded atalakitani az eletedet, h ki tud hasznalni a telefont. Szoval teljesen felesleges dolgok vannak rajta, es van apphasznalo zombiva valsz, vagy felhuzod magad, h nincs helyed a telodon.
Szoval osszetort az S4esem, es utana vettem 100 euroert egy lumiat. A telefon 2 eve van nalam, es a kovetkezo hatasok lettek:
Nem nyomogatom a telefonomat.
Hah.
A kameraja napfenyben veri az s4est.
Hatulutoje, h keves appot lehet letolteni, es ennek a bigyonak nincs elso kameraja. Valamint en a mai napig nem igazodtam ki a zenehallgaton beluli lehetosegekrol, mert... fogggalmam sincs,h mit ert alattuk, hiaba nyomkodom XD
Ja, es a telefon tobbszor leesett mar, szet is esett, pocsolyaban is elmerult kemeny 20 mp-re, de semmi baja nincs :D
Nekem s4-em van, semmi gond vele, egy csomo alkalmazas van ra leszedve, es megcsak be sincs lassulva. A kameraja eleg jo, bar igaz, hogy mar eleg "regi" telefon.
Viszont az enyem is sokszor leesett, sot, meg vizbe is esett, es semmi baja.
Viszont ajanlom az S7-et, baromi jo telefon!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!