Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 'Nincs engedély törlésre' -...

'Nincs engedély törlésre' - hogy töröljem a fájlt?

Figyelt kérdés
Feltettem a telefonomra egy videót úgy, hogy usb-vel csatlakoztattam a telót a laptophoz. Na most nem tudom letörölni simán a telóról a videót, mert azt írja ki, hogy nincs hozzá engedélyem. Akkor tudnám törölni, ha újra csatlakoztatnám a laptophoz, és onnan törölném. Anélkül hogy lehetne?
2016. máj. 10. 12:36
 1/5 vatafak ***** válasza:
rootolás nékül valszeg sehogy
2016. máj. 10. 12:45
 2/5 A kérdező kommentje:
de miért van ez, hogy feltöltök valamit gépről, és csak úgy engedi törölni, ha ismét rácsatlakozok a laptopra?
2016. máj. 10. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Android vagy Apple?
2016. máj. 10. 13:35
 4/5 A kérdező kommentje:
android
2016. máj. 18. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt még nem tudom melyik vrzió és hogy as SD-re bagy a belső tárra tetted-e. Az 6.x óta (de lehet hogy 5.x) az SD-ről nem olyan egyszerű a törlés, mivel nem dedikáltként használja. Ilyenkor root segít, vagy dedikálni kell az SD-t. Ha a belsőre,akkor az érdekesebb. Lehet másolási hiba, nem megfelelő karakterek a fájlnévben, Nem megfelelő mappa(név), stb.
2016. máj. 19. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!